2777
2789
عنوان

شوهر و خاتواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 38 پست
دوران عقد خیلی زیاد میرفتم خونشون خیلی پررو شده بودن و فک میکردن بهشون محتاجم مادر شوهرم تیکه مینداخ ...

منم اصلاااااا باهاشون صمیمی نیستم ولی سه تاشون یه جوری از سر و کول شوهرم میرن بالا عجیبن میخوان امار هر لحظه زندگیمونو داشته باشن 

حلا بماند همشوووووون چقدر دروغگو هستن

اصلا باور نمیکنم ادم اینجوری با سن سال اینا بتونه اینطوری دروغ بگه

بخدا من دداش دارم از روح و جونم بیشتر دوسشون دارم خیلی ام صمیمی ام 

اما  یکی از داداشام که زن داره

خیلی حد خومونو دونستیم و کاری به کارشون نداشتیم 

همیشه تعریف زنشو میکنم 

هزار باز قربون صدقه زنش میرم 

مامانم هر کاری براس من میکنه   برای اون بیشترشو میکنه میگه گناه داره تو خونواده ماست کسیو بجز ما نداره 

من نمیدونم اینا چین

ول کن عزیزم همینکه همسرت خوبه کافیه دوم اینکه به این فکر کن چقدر سلیقه ات خوبه که تقلید میکنن ازت هم ...

عزیزمم♥️ اره واقعا همینطوره 

ولی ادم نمیتونه این حجم از دروغ و هزار رنگ بودن و حساپتو ببینه و بیخیال بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنی جلوش بهم تیکه مینداختن به زور خودمو نگه میداشتم جواب نمی‌دادم خودش اینارو به چشم میدید ا ...

منم باید یاد بگیرم لال بشم حتی اگه از درد حرفاشون بشکنم باید سکوت کنم تا خودش متوجه بشه

عزیزمم♥️ اره واقعا همینطوره ولی ادم نمیتونه این حجم از دروغ و هزار رنگ بودن و حساپتو ببینه و بیخیال ...

عزیزم برا منم پیش اومده مهم نباشه خودت اذیت میشی زمین گرده عزیزم بقول گفتنی تو کوچه شماهم عروسی میشه

فداتشم عزیزم خوشحالم که میپذیری که خودتم مقصری و سعی میکنی درستش کنی و مطمئن باش هرکس تغییر رو از در ...

ممنونم  عزیز دلممم 

خیلی با حرفات حالمو خوب کردی حتما به توصیه هات عمل میکنم 

شاد و سلامت باشی♥️♥️

عزیزم برا منم پیش اومده مهم نباشه خودت اذیت میشی زمین گرده عزیزم بقول گفتنی تو کوچه شماهم عروسی میشه

اره واقعا

باید  بیشتر مواظب خودم باشم 

خیلی دارم خودمو ازار میدم 

میدونم  جواب همچیو میبینم به وقتش

اره واقعا باید بیشتر مواظب خودم باشم خیلی دارم خودمو ازار میدم میدونم جواب همچیو میبینم به وقتش

آره عزیزم اگه احیانا شوهرت اومد حرفی بزنه از اونا بگو آدمای خوبین دوسشون دارم‌من بهشون‌احترام میذارم وسریع بحث عوض کن اینطوری کم‌کم جا میافته براش که از اونا حرف نزنه ومیفهمه تو در حقشون خوبی 

آره عزیزم اگه احیانا شوهرت اومد حرفی بزنه از اونا بگو آدمای خوبین دوسشون دارم‌من بهشون‌احترام میذارم ...

حتمااا 

مرسی از رهنمایت عزیز دلم حتما  استفاده میکنم از حرفات 

ممنونم ازت که وقتتو گذاشتی برام 

سلامت و شاد باشی همیشه