2777
2789
عنوان

شوهر و خاتواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 38 پست

همه اینارو که گفتی داشتم و تویه ساختمون هم بودیم تا موقعی که از خانوادشون  بد بگی جبهه میگیرن چند وقت روشت و عوض کن اصلا گله نکن و خودتو بی اهمیت نشون بده من اینجوری نتیجه گرفتم البته سالها پوستم کنده شد 

الان شوهرم میاد ازشون گله می‌کنه من دلداریش میدم 😂

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
عزیزم‌تو نمیخواد کاری کنی همینکه احترام بذاری و همسرت دوست داشته باشی خوبی کنی به خانواده همسرت مهم ...

اخه من خوبی کردم همش بی جواب موند و فک کردن خیلی خفنن  جنبه نداشتن 

ولی دو ساله حتی یه بار حتی یک بار هم خوبی ازشون ندیدم 

ادم با هفت پشت غریبه هم اینجوری رفتار نمیکنه 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزدلم بزار تجربیاتم در اختیارت بزارم دوسال عروس خانوادشون شدم خانواده من خیلی بهترن و وضع مالی  خوبی داریم به  نسبت  اونا شوهرم دوست داشتم با عشق ازدواج کردیم  از همون اولش مادر شوهرم و دختراش با من لج بودن منم اصلا سعی میکنم با دعوت برم و بیام هرکاری میکنم هرخذجی میکنم نشونشون نمی‌دم بهم حسادت میکنن فامیل ازم تعریف میکنن مادر شوهرم تایید نمیکنه حتی اخم می‌کنه همش منم کلا برام مهم نیست زندگیم با شوهرم دوست دارم و فاصلم باهاشون حفظ میکنم هرچندوثت ی بار تو مهمونی ببینمشون سلام خدافظ زیاد صمیمی  بشی از زندگیت خبردار میشن از دور سلام خدافظ

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
همه اینارو که گفتی داشتم و تویه ساختمون هم بودیم تا موقعی که از خانوادشون بد بگی جبهه میگیرن چند وق ...

عزیزمم شکر خدا 

امیدوارم برا منم همینجوری بشه 

شما اگه هر چیزی از خونوادش میشنیدین یا میدیدین  سکوت میکردین حتی اگه اذیتتون میکرد؟؟

ببین عزیزدلم بزار تجربیاتم در اختیارت بزارم دوسال عروس خانوادشون شدم خانواده من خیلی بهترن و وضع مال ...

بخدا فک کزدم داری زمدگی منو میگی 😂😂😂 اینقد شبیه 

من کلا رابطمو خیلی حفظ کردم و اصلا صمیمی نیستم ولی شوهرم روانیم کرده شوهرمه‌امار میده و بخاطذ اونا با من دعوا میکنه☹️☹️

حرفاتو قبول دارم وبی اونقد شوهرم پیاماشو حذف میکنه اینقد دزدکی حرف میزنن شاید این حساسیت شدید من ب ...

ببین وقتی ذوق کردی براش دیگه پیامارو پاک نمیکنه 

بعدم تا بوده خارشوهر همین بوده فکرکن باهم بزرگ شدند 

منم گاهی یاد بچگیم با داداشم میوفتم دلم کباب میشه بااینکه داداشم خیلی هوامو داره.شوهرمم خیلی هوای خواهرشو داره،

شما یکم درصدشون بالا تره.

بعدم با پنبه سر ببر

جوری برخورد نکن که شوهرت ناراحت بشه.با شوخی همیشه حرفاتو بچسبون اینجوری کسی ام جرات نمیکنه بهت بی احترامی کنه.

یه چیزی ام به شوهرت بگو

من همینو گفتم

گفتم وقتایی که خانوادت چیزی گفتن هیچوقت پشتم نبودی نمیخوامم باشی چون خودم زبون دارم،پس خواهشا پشت اونا هم نباش چون اوناهم خودشون زبون دارند.بی طرف باش که روابط مارو بهم نریزی 

اگه خواستی یسل اونارو بکشی بااااید یسل منم بکشی وگرنه من دختر بی پناه اومدم تو خانواده شما باید هوای منو داشته باشی یا اونا که همه یه قوم و قبیله هستند؟

بگو ما یه دیقه بحث میکنیم یه دیقه خوبیم تو خودتو پیشم خراب نکن و تو حرفای زنونه سرک نکش

اصلا خرفاشونو به شوهرت نگو

وانمود کن خیلی تخس و زرنگی و اونام دوستت دارند

به شوهرت اعتماد بنفس بده نه که بااین حرفا زجرش بدی که بگه چرا زن گرفتم

اخه من خوبی کردم همش بی جواب موند و فک کردن خیلی خفنن جنبه نداشتن ولی دو ساله حتی یه بار حتی یک بار ...

ول کن عزیزم همینکه همسرت خوبه کافیه دوم اینکه به این فکر کن چقدر سلیقه ات خوبه که تقلید میکنن ازت هم خوبی کردی هم نشون میده از اونا جلوتری

بخدا فک کزدم داری زمدگی منو میگی 😂😂😂 اینقد شبیه من کلا رابطمو خیلی حفظ کردم و اصلا صمیمی نیستم ول ...

ببین عزیزم من طرف شماهستم و دلم میخاد یه جوری قوی باشی که زندگیت رو انگشتت بچرخه ببخش اگه یکم تندی کردم

بخدا فک کزدم داری زمدگی منو میگی 😂😂😂 اینقد شبیه من کلا رابطمو خیلی حفظ کردم و اصلا صمیمی نیستم ول ...

دوران عقد خیلی زیاد میرفتم خونشون خیلی پررو شده بودن و فک میکردن بهشون محتاجم مادر شوهرم تیکه مینداختن اشکمو درمی‌آورد ب خاطر شوهرم لال میشدم ک بتونم برم خونشون از هم دور نمونیم ولی وقتی اومدیم سر خونه زندگی خودم دیگ بهشون باج نمی‌دم و فقط از دور درحد ی سلام علیک ارتباط داریم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
عزیزمم شکر خدا امیدوارم برا منم همینجوری بشه شما اگه هر چیزی از خونوادش میشنیدین یا میدیدین سکوت می ...

باور میکنی جلوش بهم تیکه مینداختن به زور خودمو نگه میداشتم جواب نمی‌دادم  خودش اینارو به چشم میدید اوایل می‌گفت منظوری ندارن کم کم شناختشون 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
ببین وقتی ذوق کردی براش دیگه پیامارو پاک نمیکنه بعدم تا بوده خارشوهر همین بوده فکرکن باهم بزرگ شدند ...

ممنونم ازت واقعا همینطور شاید اشتیاه از منه که شکایت میکنم و گریه میکنم 

باید بی تفاوت باشم 

و اگه بتونم این رفتار های زنونه رو از شوهرم دور کنم که  مث زنا  بحث میکنه و حرف میاره میبره همه چی حله 

ولی باید رو خودم کار کنم چون واقعا من خیلی حساسم 😔

ببین عزیزم من طرف شماهستم و دلم میخاد یه جوری قوی باشی که زندگیت رو انگشتت بچرخه ببخش اگه یکم تندی ک ...

عزیز دلمم♥️

حرفات خیلی بهم قوت قلب داد امیدوارم همشون  انرژی و نور بشه به زندگیت برگرده 

واقعا با حرفاتون اروم شدم♥️ 

ببین وقتی ذوق کردی براش دیگه پیامارو پاک نمیکنه بعدم تا بوده خارشوهر همین بوده فکرکن باهم بزرگ شدند ...

ممنونم که اینهمه وقت گذاشتی امیدوارم همونجوری که دل منو شاد کردی و با حرفات ارومم کردی خدا هم ارامش و شادی به زندگیتون 

بیاره 

🌸♥️

ممنونم که اینهمه وقت گذاشتی امیدوارم همونجوری که دل منو شاد کردی و با حرفات ارومم کردی خدا هم ارامش ...

فداتشم عزیزم خوشحالم که میپذیری که خودتم مقصری و سعی میکنی درستش کنی و مطمئن باش هرکس تغییر رو از درون خودش ایجاد کنه دنیای بیرون خود به خود براش تغییر میکنه.گریه و زاری و گله و شکایت هیچ مردی رو‌سمت زنش نکشونده عزیزم.

فقط سیاست به خرج بده

موفق باشی گلم😘