2777
2789
عنوان

شوهر و خاتواده شوهر

846 بازدید | 38 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته 

من دوساله ازدواج کردم و با خونواده شوهرم   اژ هر لحاظ فرق داریم و هم طبقه نیستیم 

شوهرم پسر خوبیه ولی  تک پسره بین دوتا خواهر و مامانش بزرگ شده که  یکی از خواهراش ثانیه به ثانیه زنگ میزنه یا مسیج میده

همش میگه میدونستی تو خیلی خوبی 

میدونستی تو خیلی تکی و همش قربون صدقه

و مادرش هم کلا هر کاری یا هر چیزی که من بخرو و انجام بدم رو کپی میکنه از روم 

از وقتی جهازمو دیدم تموم وسایلاشونو عوض کردن کپی شو خریدن

شوهرم به طرز عجیبی وابسته شونه و به حرف اونا گوش میده 

با اینکه پسر  خوبیه 

اذیتم از اینکه میدونم با هام صادق و یکدل نیست 

اونا رو نمیبینه حرفاشونو کاراشونو ولی منو میبینه و  بحث میکنه باهام سر اونا تو این مدت که ازدواج کردیم تمام بحثامون سر خونوادش بوده 

من بمیرم هم یه زنگ نمیزنن ولی شوهرم انتظار داره اونا  سرما خوردن من خودمو بکشم براشون...

نمیدونم باید چیکار کنم 

یعنی میشخ یه روزی بهتر بشه ؟ میشه ببینه؟ 

خسته م خیلی خسته م 

همه چیشونو مخفی میکنن حتی نمیذارن  کوچکترین چیزشونو بدونم   حتی مادر شوهرم هم باور نکردنی حسوده 

وقتی میکن چه عروست با سلیقه ست  یا میگن خوشکله 

درجا میگه منم دو تا دختر دارم ال و بلن

من یاید چیکار کنم  من اونا برام مهم نیستن شوهر چرا اینقد   متعصب چرا منو نمیبینه☹️😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیتونی کاری کنی .چون شوهرتم ی دونس و مدام در گوشش میخونن .مگر اینکه با شوهرت دوست بشی و سپاس ...

اره دقیقا 

ولی شوهرم چرا هیچیه اونارو نمیبینه 

چرا من یعض وقتا دوس دارم بمیرم 

از این همع ناحقی و کم لطفی

تنها راهت اینه از در رفاقت باهاشون وارد بشی 

اونا متوجه ناراحتی های تو میشن و ازت پنهون کاری میکنن

سعی کن پررو باشی و وسطشون جولون بدی

از پیامای خواهرش ناراحت نشو ذوق کن که اینقد دوسش دارند گاهی پیاماشو خودت جواب بده 

نذار شوهرت به عنوان یه نخاله و حسود بشناسدت

چراباتو دعوامیکنه؟چون تو شاکی هستی خانوادش که شاکی نیستند از چیزی 

چراباید بهشون چیزی بگه ؟

مثلا خواهرش پیام عزیزم میده شوهرت فحشش بده؟

منطقی فکر کن.گاهی خودتو بذار جای شوهرت ببین اگه تو اینجور بودی دلت میخاست شوهرت زورش بیاره؟حسادت کنه و رنج بکشه؟

یاهمراهت باشه؟رفیقت باشه؟

بخدا اینا غصه نیست خوش بگذرون از زندگی لذت ببر در کنار همسرت

یه چیزی میگم ناراحت نشو ولی شما یه جورایی داری میگی چون من ضعف دارم اوناهم باید ضعف داشته باشن 

بجای گله گذاری خودتو بکش بالا 

ب کتف چپت بگیر

چه جوری ادم میتونه بیخیال باشه نمیزاذن 

بخدا من هیچوقت تو همیچین زندگی نبودم 

همه اینایی که دارم تجریه میکنم برام عجیبه 

با خوب بدشون ساختم 

هر چی که دارم مامان بابام برام میخرن 

۶۰ سالشونه میرن از رو من میخرن 

هر کاری کنم هر جور باهاوشن حرف بزنم اونام کپی میکنن 

دیگه بریدم  

اینقدم پروان حد و حساب ندارن باورنکردنی ترینن 

اره دقیقا ولی شوهرم چرا هیچیه اونارو نمیبینه چرا من یعض وقتا دوس دارم بمیرم از این همع ناحقی و کم لط ...

خدا نکنه عزیزم ..بخدا دقیقا شوهرم منم اینجوری بود ک وقتی مامانش بهم حرفی میزد بهش میگفتم مامانت اینو گفت ناراحتم از دستش .ناراحت میشد و می‌گفت تو بد برداشت کردی مادر من منظوری نداشت ...تااااا اینکه ب مرور خودش فهمید ک ن واقعا تقصیر مادرشه و الان ب من حقو میده...سعی کن ی جوری رفتار کنی ک در حضور خانواده بهش بفهمونی ک ببین تقصیر اونجاست ن تو

چه جوری ادم میتونه بیخیال باشه نمیزاذن بخدا من هیچوقت تو همیچین زندگی نبودم همه اینایی که دارم تجریه ...

نذار رازهای زندگیت رو بفهمن خانواده شوهرمنم اینجورین

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
تنها راهت اینه از در رفاقت باهاشون وارد بشی اونا متوجه ناراحتی های تو میشن و ازت پنهون کاری میکننسعی ...

حرفاتو قبول دارم وبی اونقد شوهرم پیاماشو حذف میکنه اینقد دزدکی حرف میزنن   شاید این حساسیت شدید من بخاطر همونه

اون وقتی پیش شوهرشه داداششو ادم حساب نمیکنه ولی یه جوری افسلر داداشش دستشه بگه بمیر میمیره 

اصن کلا خونوادشون اینجورین همه باید مطیع این دختره بشن 

وقتی یه رقتار بدی یا حرف بدی میزنن من نباید چیزی بگم؟ 

اگه بگم شوهرم باهام بحث میکنه و میگه خونواده خودت اینجوری خونواده خودت اونجوری😔

من چه جوری با اینا رفتار کنم با شوهرم چیکار کنم که واقعیتو ببینه قبول کنه

می بینه خوب هم می بیمه ولی خودشو زده به ندیدن

همینه دیونه م میکنه 

اینکه من چه جوری با همه چیشون ساختم 

... ولی نمیبینه میگه خونوادم بهترینن 

ازشون کوچکترین شکایتی پیش همسرم بکنم 

پشت اونا درمیاد و من محکومم حتی اگه حق با من باشه😔

حرفاتو قبول دارم وبی اونقد شوهرم پیاماشو حذف میکنه اینقد دزدکی حرف میزنن شاید این حساسیت شدید من ب ...

عزیزم‌تو نمیخواد کاری کنی همینکه احترام بذاری و همسرت دوست داشته باشی خوبی کنی به خانواده همسرت مهم ترین کاره

خدا نکنه عزیزم ..بخدا دقیقا شوهرم منم اینجوری بود ک وقتی مامانش بهم حرفی میزد بهش میگفتم مامانت اینو ...

اخه من هر کاری میکنم 

هر چیزیو میبینه صداشو در نمیاره وقتی منم حرفی میزنم  بحث میکنه باهام پشت اونا درمیاد 

یعنی هر حرفی زدن هر کاری کردن من پیش شوهرم هیچی نباید بگم😔