2777
2789
انشاالله که چیزیش نیست عزیزم ولی حتما برو سونو بگیر خیالت راحت سه شاید استرس دارهمیدونم تا بچه ام می ...

کلا بچه ترسویی هست تا یه جاش درد میکنه اونقدر ناله و گریه میکنه میبرم دکتر دو دیقه دیگه حالش خوب میشه .کلا پیاز داغشو زیاد میکنه .ولی با وجود این هر دفعه من دلم آشوبه

چند بار دکتر بردم متخصص بردم اکو و نوار قلبی گفت هیچیش نیست.الان باز میگه درد میکنه

ممکنه از معدش باشه.‌ یه دکتر گوارش ببر

من خودم چندوقت پیس تپش قلب شدید داشتم گاهی قلبم بدجور درد میکرد. رفتم دکتر اکو کرد و نوار گرفت گفت سالمی. بعد بهم داروی معده داد، گفت اینارو بخور اگه خوب شدی ینی از معدت بوده اگه خوب نشدی یه ماه دیگه دوباره بیا. که من خوب شدم شکر خدا

مطمئن باش اگه مشکل از قلبش بود تو اکو و نوار قلبش نشون میداد. پس نگران نباش

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی بچه سال بودم سینم تیر می کشید و بعضا تا چند دقیقه درد می کرد . ولی از ترس دکتر رفتن به مامانم نمیگفتم 🥲 تا اینکه بزرگ شدم فهمیدم وقتی سرما میخوره این جوریه مثلاً وقتایی که زیر پوش نمی پوشم . کلیم هم همین جوریه . کلا بدنم به سرما حساسه. بزرگ شدم دکتر هک رفتم اکو شدم مشکلی نداشتم.

الآنم شما بردید مشکلی نبوده ، امتحان کن بعد حمام اینا سرما نخوره به قفسه سینه . شاید اونم اینجوری حساسه به سرما 

ممکنه از معدش باشه.‌ یه دکتر گوارش ببرمن خودم چندوقت پیس تپش قلب شدید داشتم گاهی قلبم بدجور درد میکر ...

اتفاقا چند روز پیش معده اش درد میکرد بردم دکتر قرص اینا داد یه آمپول وریدی زد خوب شد

کلا بچه ترسویی هست تا یه جاش درد میکنه اونقدر ناله و گریه میکنه میبرم دکتر دو دیقه دیگه حالش خوب میش ...

شاید از استرس زیادی هم هست خوب. 

یه روانشناس هم ببری خوبه که این استرسش و درمان کنه 

اتفاقا چند روز پیش معده اش درد میکرد بردم دکتر قرص اینا داد یه آمپول وریدی زد خوب شد

صد درصد از معدشه. پیگیر معدش باش

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟