2777
2789

کلا بیاین کمی ازین چیزهایی که مختون سوت کشیده بتعریفید.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من خودم یه با همسرم رفتیم مسافرت به سمت شرق. تو یکی از شهرها برای استراحت ایستادیم. دیدیم تو یه پارک کوچولو یه خانواده ای بودن که ناهارشون رو گذاشته بودن گرم بشه. قبل از ناهار مادر و پدر خانواده تصمیم گرفتن با هم کشتی بگیرن. جلوی بقیه.خانومه چاق و مانتویی ساده و آقاهه نحیف. خانومه آقاهه رو فتیتیله پیچ کرد و زمین زد. تحش رو سینش به علامت پیروزی نشست. من و همسرم تا چند دقیقه نمیتونستیم از شوک دربیایم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز یه چیز عجیب دیدم البته دلم سوخت یه سری کارگر دارن طبقه ی بالای ما رو درست میکنن امروز یه نفرشون اومد داد واسش غذاشو گرم کنم البته افغان بود دیدم غذاش پلو سفید با سوسیس سرخ شده بود خیلی ناراحت شدم دیگه یه ظرف غذای خودمون هم براش گذاشتم 

من تو دوران دانشجوییم

استادمون گفت برگه های تکالیف رو جمع کن

داشتم جمع میکردم، رسیدم بالا سر یکی از همکلاسیام

دیدم جلوی چشم خودم اسم منو از بالای برگه کپی شده لاک غلطگیر گرفت، اسم خودشو نوشت!!!!!

دیدش هم من دارم نگاهش میکنم ولی اصلا به روی خودش نیاورد

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من خودم یه با همسرم رفتیم مسافرت به سمت شرق. تو یکی از شهرها برای استراحت ایستادیم. دیدیم تو یه پارک ...

وااااایخیلی باحال بود

اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را

یبار رفته بودیم مسافرت یه جای سرسبز خیلی خوشگل بود بعد یه زن و شوهر هم بودن ، اونطرف یه آبشار بود خانمه باذوق به شوهرش گفت فلانی بیا بریم آبشار رو ببینیم ، یهو مرده برگشت محکم زد تو گوش زنه 😳😳😳 

هممون هاج و واج بودیم از این حرکت 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
یبار رفته بودیم مسافرت یه جای سرسبز خیلی خوشگل بود بعد یه زن و شوهر هم بودن ، اونطرف یه آبشار بود خا ...

وا

چرا

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من تو دوران دانشجوییم استادمون گفت برگه های تکالیف رو جمع کن داشتم جمع میکردم، رسیدم بالا سر یکی ا ...

من خودم یه با همسرم رفتیم مسافرت به سمت شرق. تو یکی از شهرها برای استراحت ایستادیم. دیدیم تو یه پارک ...

وایییی 😱😷😱😷😷

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

یه بار تو خیابون هفت تیر بودم دیدم یه دختره کم سن و سال زیر 24 اینا بود با یه مرده بالای 40 ساله داشتن گپ میزدنو هی بلند میخندیدن یهو دیدم موقع خداحافطی دارن لبای همو میخورن حالا ماها تو اتوبوس بودیم تا اتوبوس پربشه اونا بیرون درحاله کارای خاک برسری مامانم گفت خاک برسرشون ولم نمیکنن همو  دختره هم اومد تو اتوبوس یکی پسرا گفت منم میخوام منم میخوام  

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...