2777
2789
عنوان

این طبیعیه که

109 بازدید | 8 پست

ما پنج ساله ازدواج کردیم بچه هم نداریم الان حدودا یک ساله رابطمون شده ماهی دو سه بار البته مشکلاتی هم برامون پیش اومده که ذهنمون درگیره 

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...

با وجود مشکلات آره طبیعیه، سعی کن پیشقدم بشی عزیزم وگرنه زندگیتون سرد میشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود مشکلات آره طبیعیه، سعی کن پیشقدم بشی عزیزم وگرنه زندگیتون سرد میشه

خودمم سردم اونم همینطور ولی رابطه دوستانه خیلی خوبی داریم

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...
خودمم سردم اونم همینطور ولی رابطه دوستانه خیلی خوبی داریم

اگه هردو سردین خوبه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

طبیعی که نیست ولی حالا چون مشکلات بوده و ذهن دگیر باید سعی کنید دوباره مثل قبل بشید و رابطه ارو گرم ...

اخه چطوری حوصلم نمیکشه خودم پیش قدم شم اونم که نمیشه

اخه چطوری حوصلم نمیکشه خودم پیش قدم شم اونم که نمیشه

نمیدونم والا چون گفتی هردو سرد هستید پس لابد همسرتم اذیت نمیشه. دیگه سازگار هستید باهم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻