2777
2789
عنوان

کسایی که حیوون خونگی همستر دارن

251 بازدید | 21 پست

سلام من همسترمو جدید گرفتم (دو روزه)بعد امروز منو دو بار آروم گاز گرفت اصن درد نداشت ولی میخام بدونم چرا یعنی نباید اوایل بهش دست بزنم؟یا اینکه مثلا دستم بوی غذا میده یا چون ترسیده ازم؟کمک کنیننننن

اول فک کردم این بازیشو میگی میخواستم بگم جان ننت ول کن😂

واقعیتش همستر نداشتم

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بترسه محکم میگیره...

بازیشه ولی کلا زیاد سر ب سرش نذاره یبار محکم بگیره عادت میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همستر من یکبار فرار کرد رفت غذا برداشت دوباره برگشت سر جاش🥰😂

ولی دستت نباید بو بده بوی شامپو و مایع هم نباید بده و اینکه ببر دامپزشک بهت توضیح بده چطوری بلندش کنی به من گفت از پوست بلندش کن

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

وای. خواهر منو گاز گرفت  فرداش همستره مرد 

رفت واکسن هاری زد 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اتفاقا حیوون خونگی زدم که اشتباه فکر نکنین🤣🤣

😭😂🥺

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .