2777
2789
عنوان

بزرگ شدن زیر شکم و پهلو 😭

595 بازدید | 4 پست

یادمه از بچگیم یه مقدار زیر شکمم بزرگ بود (خیلی کم) به خاطر همین بهش توجه نمیکردم میگفتم شاید نفخه یا...

لان کل بدنم لاغر مردنی ولی شکمم به قدری بزرگه که مامانم فکر میکنه از قصد شکمم رو انداختم بیرون یا مثلا دستشویی دارم نمیرم

تنبلی تخمدان دارم

مصرف شکر و کربوهیدراتم هم بالاس (ولی از بچگی بالا بود الان یهو شکمم گنده شده)

مشکلات روحی روانی مثل اظطراب و افسردگی و بیش فعالی هم دارم 

میتونه بخاطر اینا باشه؟

تو گوگل سرچ کردم نوشته ممکنه سرطان رحم باشه یا دیابت😭

17 سالمه

اگه کسی تجربه داره ممنون میشم کمکم کنین خیلی نگرانم

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤

عزیزم مصرف قند و شکر برای تنبلی تخمدان مثل سم میمونه سعی کن خیلی کم مصرف کنی 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

و اینکه به سرچ های گوگل هم اعتماد نکن گوگل یه سرماخوردگی ساده و معمولی رو هم ربط میده به سرطان بدخیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما هم برو دکتر معاینه کنه حتما حتما نسبت بهش بی توجهه نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما هم برو دکتر معاینه کنه حتما حتما نسبت بهش بی توجهه نباش

ممنونم بابت راهنمایی ها❤️

واقعا دیگه حوصله یه بیماری جدید ندارم همینایی که دارم برای کل خاندانم بسه 

الان این بزرگ شدن زیر شکمم میتونه درمان شه؟ خیلی زشته از لاغری دنده هام زده بیرون بعد شکمم اندازه شرک 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤