2777
2789

لطفا راهنمایی کنید

دختر خانم چهل سالشون هست و مجرد هستن

خواستگارشون گفته

دوستشون داره ولی نمیتونه این مسئله رو نادیده بگیره که فرزندی از خودش داشته باشه.

لذا به دختر خانم گفتن

من آرزوم هست بچه داشته باشم.

و اگه شما نتونید بچه بیارید من نمیتونم این مسئله رو ندیده بگیرم

حتی توی شروط عقدنامه ازدواج این مسئله قید شده

اگه مثلا مرد نتونه بچه بیاره، زن حق داره طلاق بگیره

این اقا پسرم میگه همونطور که شما حق دارید بابت بچه نیاوردن من، طلاق بگیرید

منم حق دارم اگه شما بچه نیاوردید طلاق بدم بدون پرداخت مهریه....

و البته چون شما رو دوست دارم اگه شما طلاق رو دوست نداشتید، حداقل باید به من اجازه بدید زن دوم بگیرم تا از اون بتونم بچه دار بشم.

خوب به نظرتون توی این سن ۴۰ سال که مجرد موندن

چه کار کنن؟

قبول کنن یا رد کنن؟

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

رد کنن 

چون احتمالا بارداریشوح بنظرم پایین باشه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم بره آزمایشات و معاینات و ذخیره تخمدانیش رو چک کنه اگه اوکی بود. به نظرم مشکلی نیست.  حتما به خاطر بچه ازدواج می‌کنه ذخیره تخمدانی خیلی مهمه 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
آقا زرنگ تشریف دارن که .

حرفش منطقیه

هر کسی آرزوشه ، بچه داشته باشه

قانونم اینو گذاشته توی شروط ضمن عقد

حالا نیت آدمها رو کسی نمیدونه

و ما نمیتونیم قضاوت کنیم

ولی ریسک بالایی داره دیگه

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
پآیین نیس پ چطور مادرم ۴۶ یا ۴۷ منو دنیا آورد

نگفتم کلا نمیشه ک گلم 

گفتم احتمالش کمه نگفتم صفره

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم