2777
2789
عنوان

خانمای تبریزی چند تا سوال دارم؟

153 بازدید | 15 پست

هفته دیگه میخوام بیام تبریز چند جا سویت معرفی کردن یکیش منطقه مصلی و یکی دیگش دامپزشکی میخواستم بدونم چطور جاییه ؟

Lilypie Maternity tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ولیعصر کدومش نزدیکتره؟ 

عزیزم ولیعصر بالا شهره حتما برو بگرد مخصوصا مرکز خریداشو.برا ولیعصر هیچ کدومش نزدیک نیس ولی تو دامپزشکی بگیر مصلی خیلی شلوغه بخوای بری ولیعصر کلی ترافیک میمونی

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

لاله پارک هم یادت نره برو پشت بومش یه بستنی بخور کیف کن جای ما

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
ممنون از همگی.دامپزشکی منطقه خوبیه؟خطرناک نباشه

نه عزیزم خیلی هم خوبه اروم هم هس 

ممنون از همگی.دامپزشکی منطقه خوبیه؟خطرناک نباشه

عزیزم اگه میخوای به ولیعصر نزدیک باشی و از طرفیم منطقش اروم باشه میر داماد هم خوبه ارومه به ولیعصر و ایل گلی و رشدیه .لاله پارک همش نزدیکه

اطراف تبریز جاهای تفریحی میشه معرفی کنید؟

ایل گلی خود تبریزه/ عینالی خوده تبریزه تله کابینم داره/پیست اسکی یام طرف مرنده/کندوان طرف اسکو /باغلارباغی خود تبریزه/سوروتمه سواری تبریزه/ اینارو فعلا تو ذهنم هس عزیزم

من میخوام جای باشه که به لاله پارک نزدیک باشه😆دامپزشکی چقدر راه تا لاله پارک؟

عزیزم رشدیه یا باغمیشه باید بگیری اونموقع .ولیعصر هم گرونه اونم نزدیکه.ولی ببین دامپزشکی بگیرین. بعد از میدون اذزبایجان بیوفتین اوتوبان پاسداران مسقیم لاله پارکه. فقط باید مسیرارو خوب بلد باشی