2777
2789

بله لازمه

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلاً پایه دهم ثبت نام نمیشهتا جواب هدایت تحصیلی بیاد.نه حضور دانش آموز الزامی نیست.

آره میدونم

مطمئنید؟ آخه دخترداییم خودش تهرانه گفتم ببینم لازمه تا اونموقع بیاد برای ثبت نام یا خیر

آره میدونممطمئنید؟ آخه دخترداییم خودش تهرانه گفتم ببینم لازمه تا اونموقع بیاد برای ثبت نام یا خیر

راستش خودم معاون متوسطه هستم.

حالا بعضی از کاربران گفتن برا تعهد لازمه،ک خب بعضی مدارس دارن تعهدنامه،ما هم داریم اما چون شهرمون کوچیک و فقط همین یه دونه مدرسه هست،طی یک جلسه اول مهر از دانش آموز و اولیا تعهد می گیریم.

باید از خود مدرسه مقصد سوال کنین،الان جواب هدایت تحصیلی اومده ؟

برا بچه های ما ک نیومده هنوز 

ممنون گلم فقط بانمراتش قبول بشه که خوبه ریاضی18شد علوم15😑

ریاضی و علوم ک کشوری بودن خب یخورده سطحشون بالا بود جای نگرانی نیست عزیزم

پارسال یکی از آشناهامون با معدل 17 و نمرات متوسط رو ب پایین همه رشته هارو ب آورد و خیلی راحت رفت انسانی ثبت نام کرد

ب جز ریاضی فیزیک که چونریاضیش ضعیف بود اون رو توی برگ هدایت تخصیلیش نیاورده بود

آها بله درستهنه نیومدهشما خبر دارین کی میاد؟

معمولاً اواسط تیر

اما امسال به‌مشاورمون گفته بودن اول مرداد میاد.

می‌دونی توو هر منطقه تا همه مدارس نمرات رو ثبت و نهایی نکنند و فرم نظرسنجی اولیاو دبیران برا تک تک مدارس تکمیل نشده باشه برا کل منطقه صادر نمیشه.

اما تا اول مرداد قطعا میاد دیگه

نتایج آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد هم تا اون وقت میاد 

ریاضی و علوم ک کشوری بودن خب یخورده سطحشون بالا بود جای نگرانی نیست عزیزمپارسال یکی از آشناهامون با ...

معدلش 19خورده ای شد واصلا دوست نداره غیرانتفاعی بره 😑امیدوارم قبول بشه