2777
2789

میشه مراحل کار رو بگید چکار کردین چقدر طول کشید هزینه رو هم میگید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۲، ۳۵ هفته و‌پنج روز، یکی بریچ یکی سفالیک،ناهمسان

خیلی ممنون، ۳۲ هفته یعنی هفت ماه؟ NICU  رفتن؟ 

آهان همین رو میخواستم شما هم احساس میکردی جنین بریچ حرکاتش کمتر از سفالیکه؟ 

خیلی ممنون، ۳۲ هفته یعنی هفت ماه؟ NICU رفتن؟ آهان همین رو میخواستم شما هم احساس میکردی جنین بریچ حر ...

سرویکسم ۳۲ بود. ۳۵ هفته و پنج روز زایمان کردم. نه دستگاه نرفتن. بریچ و سفالیک ربطی به حرکات نداره. اون نوع جفت هست که موثره. جفت قدامی باعث میشه حرکات جنین رو کمتر حس کنی

سرویکسم ۳۲ بود. ۳۵ هفته و پنج روز زایمان کردم. نه دستگاه نرفتن. بریچ و سفالیک ربطی به حرکات نداره. ا ...

هه چه خوب واسه منم سی هستش می ترسیدم کم باشه آخه نینی های من جفت مشترک دارن که خلفی هستش سفالیک رو زیاد حس میکنم بریج خیلی دقت کنم روزی یکبار

میشه مراحل کار رو بگید چکار کردین چقدر طول کشید هزینه رو هم میگید

سلام قشنگم من تخمک کشی کردم اول،هزینه کلی با دارو و چن جلسه ویزیت نزدیک ۳۰ تومن شد .انتقالم بار دومم بود،اونم ۷ تومن هزینه انتقال و هر سری هم ویریت با دارو نزدیک یه تومن میشه بدون بیمه ،من بیمه تامین اجتماعی ام نزدیک ۵۰۰ میشه هرسالم یکو چهارصد هزینه فریز و نگهداری جنین میگیرن اگه داشته باشی

مبارکه عزیزم چقدر کیف کردم انشالله بسلامتی بیاد بغلت،تعیین جنسیت کردی؟

قربونت عزیزم مرسی بابت دعای قشنگت.نه تعیین جنسیت نکردم بچه اولمه و چون جنین زیاد دارم دکتر گفت بار اول نکن برا سری بعد خاستی بکن😍😘