2821
2789
عنوان

دختر فامیلمون فرار کرده

311 بازدید | 9 پست

الان خبر رسید دختر یکی از فامیلا ک فقط ۱۶سالشه با دوس پسرش فرار کرده ازوقتی شنیدم هنگم دختره اصلا بهش نمیخورد اینکارو بکنه باباش گفته یا باید پسره بگیرتش یا کلا دیگه تو این خونه نیاد هرجا دوس داره بره زندگی کنه چون پدرومادرش خیلی ادمای ابرومندین من جای دختره استرس گرفتم اخه با چ عقلی و چ جرأتی بعضی دخترا این کارو میکنن😐😐😐😐 خدا لعنت کنه کسی رو ک مسبب این جور کارا میشن😞😞😞😞😞

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
منم پونزده سالمهروم نمیشه به پسرا نگاه کنم😐🤦🏻فکر کنم از دنیا عقبمولی فکر میکنم درستش اینه این کار ...

😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا نگدره از این پسرا ک دخترای مردمو فراری میدن باعث ابروریزی ی خونواده میشن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خدا نگدره از این پسرا ک دخترای مردمو فراری میدن باعث ابروریزی ی خونواده میشن

الهی امین😑😑

خداروشکر میکنم تو سن کم از طرف خواستگارم پیشنهاد فرار داشتم با اینکه خیلی بی عقل بودم اما قبول نکردم ...

خداروشکر

اینجور اتفاقات شرایط واقعا سختی رو برای پدر و مادر ایجاد میکنن. 💔خدا کمکشون کنه ، امیدوارم همه چیز ...

الهی امین ممنون عزیزم

2825
2823
2791
2779
2792