2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر صورت انجام دادین یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم تنبلی تخمدان دارم یکم کنترل شده ولی درمان نمیشه پره پشمه بدنم

ای خواهر😔تنبلی تخمدان دارم  کیست دارم. فیبروم دارم  هورمونامم بهم ریخته دارم دچار یائسگی زودرس میشم😔

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
لیزر صورت بزرگترین اشتباهم بودمو ها رویششون زیاد و کلفت شدن

بعد از چند جلسه صخیم شدن؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

من ی جلسه رفتم با تیتانیوم خیلی خیلی خوب شد

چه خوب.

برای منم جلسه اول که شیو نکردم دوهفته ای، موهای صورتم تقریبا نصفش خودش ریخت اما باز دراومد 🤕

منم لیزر کردم متاسفانه بله موهای کرکی صورت ضخیم میشه اما چون لیزر روی موهای ضخیم و مشکی تاثیر مثبت میذاره، الان دیگه داره کل صورتم بی مو میشه.

فقط باید صبور باشی

کلا هرجایی که لیزر میشه باید 15 روز بعد از لیزر با ژیلت شیو بشه و بعدشم 24ساعت قبل از جلسه لیزر بعدی

اینطوری نتیجه ی بهتری میده

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  
منم لیزر کردم متاسفانه بله موهای کرکی صورت ضخیم میشه اما چون لیزر روی موهای ضخیم و مشکی تاثیر مثبت م ...

چه خوب.

دقیقا منظورم میدونین چیه؟۱۵ روز بعد از لیزر که شیو کردم ،تا ۲۴ساعت قبل از جلسه دوم که گفتین،کلا چندبار میتونم شیو کنم تو این فاصله؟

میشه هر روز شیو کرد؟(بعد از ۱۵ روز از لیزر)

ای خواهر😔تنبلی تخمدان دارم کیست دارم. فیبروم دارم هورمونامم بهم ریخته دارم دچار یائسگی زودرس میشم ...

وقت کردی این دو تا پیج بخون اطلاعات مفیدی میده بهت 

یکی پیج فلورا تاجیک و بعدی نیلوفر 

bardari_flora 

niloofarpco 

حتی هایلاتهاش هم بخونی کفایت میکنه 

فعلا امضا ندارم
منم لیزر کردم متاسفانه بله موهای کرکی صورت ضخیم میشه اما چون لیزر روی موهای ضخیم و مشکی تاثیر مثبت م ...

راستی من یه مدته استخوان صورتم گاهی درد میکنه .خیلی اذیت میکنه.ربطی به لیزر داره؟