2777
2789

ن قطعی نیست

من رفتم تخمک کشی انجام دادم ۹ تا تخمک

روز انتقال رفتیم گفتن جنین براتون تشکیل نشده تخمک هات بی کیفیت بودن

حالا تازه هم متوجه شدیم همسرم واریکوسل داره ک اونم روی تشکیل نشدن جنین تاثیر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدر سنت بالاتر باشه ریسکش بیشتره اگر همسرت قوی‌باشه خوب جواب میگیری اما انتظار نداشته باش دفعه او ...

اخه میگن سی میلیون هزینشه و شوهرمم ضعیفه به خاطر همین داریم اینکارو میکنیم یعنی اگه نشد هیچی 

اخه میگن سی میلیون هزینشه و شوهرمم ضعیفه به خاطر همین داریم اینکارو میکنیم یعنی اگه نشد هیچی

۵۰ملیون هزینه.. بعدم من شوهرمم مشکل نداش نگرف

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

اگر شوهرت ضعیفه اول برای دکتر اورولوژی نوبت بگیر براش که بره دارو بگیره قوی بشه بعد از سه ماه برو برای میکرو چون شانسش بیشتره تو این مدت هم رژیم تخم مرغ و پیاده روی رو انجام بده که تخمکات قوی بشه 

من ۱۶تا تخمک برداشتن ۶تا جنین شد ولی قوی

اگر شوهرت ضعیفه اول برای دکتر اورولوژی نوبت بگیر براش که بره دارو بگیره قوی بشه بعد از سه ماه برو بر ...

شوهرم رفته الان میخواد قرص بخوره فقط واریکوسل داره او ivfمشکل پیش میاد عمل نکنه؟ چون انقد ضعیفه دکتر من گفته اگه عملم کنه باید ivfبشی زیاد تاثیر نداره به خاطر همین شوهرم میگه عمل نمیکنم

شوهرم رفته الان میخواد قرص بخوره فقط واریکوسل داره او ivfمشکل پیش میاد عمل نکنه؟ چون انقد ضعیفه دکتر ...

عزیزم اصلا میدونی ivfپروسه ش چجوره؟

کدوم دکتر احمقی گفته با واریکوسل میتونی ivf کنی؟

فقط دنبال کندن پول از جیب مردمن خدا ندارن این دکترا

شوهرم رفته الان میخواد قرص بخوره فقط واریکوسل داره او ivfمشکل پیش میاد عمل نکنه؟ چون انقد ضعیفه دکتر ...

Ivf برای کیس هایی انجام میشه که مرد مشکل اسپرم نداره یعنی اسپرم قویه و فقط خانم تنبلی تخمدان یا تخمک ضعیف یا بستگی لوله یا چسبندگی لوله داره و لقاح در حالت عادی صورت نمیگیره

برای همین تخمک کشی میکنن تو محیط آزمایشگاه اسپرم رو کنار تخمک قرار میدن و اجازه میدن اسپرمها خودشون رقابت کنن و یکی وارد تخمک بشه 

وقتی اسپرم ضعیف باشه تحرک نداشته باشه یا تعدادش کم باشه یا سرگرد باشه نتونه وارد تخمک بشه نمیشه از این روش استفاده کرد 

تو واریکوسل انگار یه توری در مسیر اسپرمها وجود داره که اجازه نمیده اسپرم از بدن مرد خارج بشه بنابراین نمونه گیری در اینجور افراد باید حتما با یک سرنگ از بیضه انجام بشه که دردسرش اندازه عمل واریکوسل هست 

وقتی هم دکتر به همسرت داروی تقویتی داده یعنی اسپرمش ضعیف هم هست و احتمال هدر رفتن تخمکت یا پوچ شدن جنینت خیلی بالاست

تو این کیس ها معمولا دکتر حاذق میکرو اینجکشن میکنه تا کمترین احتمال هدر رفتن تخمک رو داشته باشی اونم تازه بعد از قوی شدن اسپرم یا عمل واریکوسل

ن قطعی نیستمن رفتم تخمک کشی انجام دادم ۹ تا تخمکروز انتقال رفتیم گفتن جنین براتون تشکیل نشده تخمک ها ...

سلام عزیزم برای چندقلویی آی وی اف هزینه چقدره حدودا میدونید ؟

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....