2777
2789

یک مهندس عمران بود و مغازه دار یکی مهندس برق تو فولاد منم دیدم زنگ زدن به یه نفر اونم فله ای دختر پیشنهاد میده رد کردم اگه بخوای اینطوری اشنا بشی که دوستی شرف داره

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزند شهید بچه پولدار دکتری جغرافیا داشت😁فاصله سنی مون۱۲سال بود من۱۷سالم بود

بدترینشم گاو و گوسفند نگهداری میکرد  

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
19 سالمه اونم 26_27 سالشه کارمنده خیلییییی جذاب و خونواده داره مامانم پروندش اعصابم داغونه تو تاپیکا ...

سن من و نامزد سابقم هم مثل شما بود 

منتها مال من بد اخلاقی بابام خانوادش پروند اونم نتونست از خانوادش بگذره😞💔

همه خاستگارام عالی بودن ولی من عشق همیشگیم ترجیح دادم😍

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘
سن من و نامزد سابقم هم مثل شما بود منتها مال من بد اخلاقی بابام خانوادش پروند اونم نتونست از خانوادش ...

عزیزم ناراحت نباش کسی ک از خانوادش نمیتونه بگذره شمارو نمتونه خوشبخت کنه.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

بدترینشو بگم 🙄

مهمونی بودم پسر اقوامشون با دااااااد مادرشو صدا زد . همون لحظه من از جلوش رد شدم میخکوب شدم برگشتم با تعجب نگاش کردم 

چند روز بعدش گفتن از تو خوشش اومده😐😐😐😐😐

سن من و نامزد سابقم هم مثل شما بود منتها مال من بد اخلاقی بابام خانوادش پروند اونم نتونست از خانوادش ...

متاسفم 

مامان من میگه دخترم بچس هنوز درس میخونه 

پسره پارسال خواستگاری کرده من امسال فهمیدم کفریم از مامانم بنظرت شمارشو پیدا کنم یه حرکتی بزنم؟

واقعا ازش خوشم میاد 

چیکار کنم؟

من الان ازدواج کردم اتفاقا خودمم به همسرم ابراز علاقه کردم

چون واقعا از بچگیم بهش علاقه داشتم یه روز دیگه زد به سرم رفتم بهش پیام دادم گفتم دوستت دارم😂😂

و واقعا هم پشیمون نیستم از کارم چون ادم اگه یکیو دوست داره باید واسش بجنگه 

ولی بهترین خواستگارم تو فامیل مادریم بود 

اون دقیقا کار منو که با شوهرم کردم با من کرد بهم پیام داد زنگ زد گفت دوستت دارم به مامانم پیام داد انقدر التماس کرد به مامانم مامانش و خواهرش بهم پیام دادن 

ولی مامان بابام قبول نکردن 

خلاصه که انقدر گریه کرد اون شخص 

و من واقعا با اشکش اشک ریختم شب عقدش من هنوز ازدواج نکرده بودم وقتی اومد بیرون که من و داداشم اینارو بدرقه کنه داداشم که رفت منم داشتم میرفتم بهم گفت حیف شد و اشک ریخت چندوقت پیشم خواهرش و دیدم گفت بازم خداروشکر خیال داداشم راحته تو خوشبخت شدی 

من از ته دلم 

دلم برای هم اون شخص و هم زنش گرفت 

واقعا امیدوارم ادما با کسی که واقعا هم دیگه رو دوست دارن ازدواج کنن