2777
2789
تف بهت😒

😂😂

بعد واقعا هم طایفه ی معروفی هستن به ادب و احترام خانواده مادریم 

بعد من چسبیدم به عشقم که از خانواده پدریه😂😂

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

عزیزم ناراحت نباش کسی ک از خانوادش نمیتونه بگذره شمارو نمتونه خوشبخت کنه.

چی بگم والا 

ولی تو زمانی که نامزد بودیم مثل ملکه باهام برخورد می‌کرد 

از اون به بعد هر چی خواستگار داشتم همش با اون مقایسه میکنم حتی کوچک ترین رفتار بهم بخوره رد میکنم مثل اون هم نیست 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم مامان من میگه دخترم بچس هنوز درس میخونه پسره پارسال خواستگاری کرده من امسال فهمیدم کفریم از م ...

اره بنظر من اگه دوسش داری و مطمنی اونم دوست داره نزار سرد بشه 

پسرا هر چقدرم عاشق باشن زودتر از دخترا سرد میشن 

اگه نفهمه توام میخاییش ممکنه یکی دیگه دلش ببره💔😂

خب چی شد اخرش

هیچی سال کنکورم بود بعد منم قصد نداشتم تا کنکور ندادم ازدواج کنم  مادر پسره رفت ب خالم گف از خواهر زادت خوشم اومده خالمم رفت بهشون گف اینا اصلا قصد ازدواج  نداره دخترشون و...نمیدونم باز چیا بهشون گف ک کلا رفتن پشت سرشونم نگا نکردن 

بعد خالم ب ما گف بهتر ادمای مغروری ان خیلی درحالی ک ما از قبل میشناختمشون اصلا مغررور نیسن 

پسره ازدواج کرد الان

چی بگم والا ولی تو زمانی که نامزد بودیم مثل ملکه باهام برخورد می‌کرد از اون به بعد هر چی خواستگار دا ...

میفهمم چی میگی،واقعیت رو قبول کن.

الان جون بهش نرسیدی ازش ی بت بزرگ میسازی ک بعدها زندگی رو به کام خودت تلخ میکنه.

بجاش بگو اگه واقعااااا منو میخواست باید پام وای میساد،باید سختی راه عشقو تحمل میکرد،اما تحمل نکرد و راحت گذاشتت کنار.ببین عشق و عاشقی مال ادمای شجاعه،ی سریارو ننشون براشون زن میگیره.مردا،البته مرد واقعی ن ،جنس مذکر ،دنبال جیزی ان ک راحت بتونن بدستش بیارن.خودتو اذیت نکن عزیزم خدای توام بزرگه.✨

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

پیام ها رو که خوندم دیدم ملاک بهترین خواستگار برای اکثریت وضع مالی خوب بوده که این نشون میده توی این مملکت و‌بین جوون هامون پول حرف اول رو‌ میزنه 😔

بهترین خواستگارم از نظر خودم همسرم بود که توی سن کم سر راهم قرار گرفتیم، با هم بزرگ شدیم و با کمک هم به همه چیز رسیدیم

اخلاق عالی ، خانواده ی محترم و چهره ی زیبا و محبت و نجابت رو هم از اول داشت 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.