2777
2789
عنوان

عکس ابرو هام😐

206 بازدید | 17 پست

اصلا قرینه نیستن میخوام برم میکرو یا فیبروز فقط میترسم بهم نیاد کدوم طبیعی تره؟ میکرو یا فیبروز 

گاهی چقدر آدم  دلش برای داشتن یک خیال راحت تنگ میشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا منم قرینه نیست ولی اوکیم باهاشون

برا توام خوبه ب نظرم، موقع مرتب کردنشون دقت کن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
برا منم قرینه نیست ولی اوکیم باهاشونبرا توام خوبه ب نظرم، موقع مرتب کردنشون دقت کن

ن آخه تاج ندارن سمت راستی کلا زیرش خالی شده

نکن من دیروز به اندازه همه عمرم عذاب کشیدم برای ریموو تازه نمیدونم نتیجش،چی میشه

یعنی پشیمون میشم؟

خیلی دودلم برم یا ن 

نکن من دیروز به اندازه همه عمرم عذاب کشیدم برای ریموو تازه نمیدونم نتیجش،چی میشه

شما ابروهات میکرو بود یا فیبروز؟

اگه امکانش هست عکس بدین