2777
2789
عنوان

دخترم خیلی با بابام بد شده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 76 پست
یعنی بعضی بزرگترها فقط از بزرگی سن و سالش و دارنیعنی چی که هرکاری دلم میخواد میکنم

دقیقا😏خیلی بده که همکاری نمیکنن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
موضوعی ک حق باتوبوده رو بدگفتی باشوخی میگفتی دیگه نمیادخونتون خودتم کمترمیرفتی

دو سری نمیاد خونشون

شوهرم میمونه خونه پیشش 

من یک ساعت میرمو‌میام

علتشو هی میپرسن مامانم اینا

گفتم به این علت خودشم دلش میخواد بیاد ولی میپرسه پدرجان خونس؟ اگه بگیم اره میگه نمیام

خب من دلم نمیخواد باهاتون سر لج بیوفته

جوری شده یهو بابام میاد یک متری میشینه نزدیکش جیغ میزنه میره اونطرف 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا؛بعضی بچه ها از بوسیده شدن بدشون میاد و حساسن

خواهره خودم که۱۵سالشه واقعا از اینکه بوسش بکنیم بدش میاد.قبلش ازش اجازه میگیرم در اکثریت مواقع اجازه نمیده اما خب بعضی موقع ها هم  میذاره.اولش ما ها میخندیدیم ولی فهمیدیم قضیه جدیه.

خب چه میشه کرد.اینم یه خصلتیه دیگه برای خودش

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
چه مامان فهمیده ای هستی شما که به خواسته دخترت اهمیت میدی آفرین💖

قربونتون

چون خودم تو کودکی اذیت شدم سر این بوس های  مسخره

هرچی میخواستن بدن خوراکی کاکائو بیا یه بوسم بده تا بهت بدم

و وقتی من نمیرفتم میگفتن حتی عرضه نداری یه بوس بدی کاکایو تو بگیری

بهتون تبریک می‌گم که هم فضای بین شما و دخترتون انقدر امن بوده که به راحتی بابت چیزی که ناراحتش می‎‌کرده حرف زده و هم اینکه شما آگاه بودید و دخترتون رو درک کردین ازش دفاع کردین.

کار خوبی کردید با خانواده‌تون این موضوع رو در میون گذاشتید.

برای رفع کدورت‌ها هم می‌تونید مجدد با آرامش بیشتری براشون توضیح بدید که دخترتون هم اون‌هارو خیلی دوست  داره فقط از بوسیده شدن حس بدی می‌گیره شما محبتتون رو جور دیگه نشون بدید...

اگر باز هم نپذیرفتن، دیگه مشکل شما نیست به مرور حل می‌شه چون شما بهترین کارو کردید.

دو سری نمیاد خونشونشوهرم میمونه خونه پیشش من یک ساعت میرمو‌میامعلتشو هی میپرسن مامانم ایناگفتم به ای ...

پس شاید این بحث یه خوبیم داشته باشه ک ازاین ب بعددرک کنن.دیگه مقصرخودشونن

دختر من که بجز مادرشوهرمو بابام با بقیه اصلا خوب نیستداداشمم دوست داره ولی حتی با شوهرمم خوب نیستتاز ...

عزیزمم خدا حفظش کنه

دختر منم  با پدرشوهرم مشکلی نداره خودم بهش گفتم اون پدرجون 

وعمو ها اینا چی گفت اونا اصلا دستشو بهم نمیزنن

حتی سرمو‌ناز نمیکنن 

اون یکی پدرجون اصلا منو بوس نکرده ولی گفت شعر خوندم براش خوشحال شد میخواست بوسم کنه بهش گفتم من از بوس بدم میاد گفت چشم و بهم عیدی داد دیگه هیچوقت بوسم نکرد

من ۲۹ سالمه دوتا بچه دارم 

بابام همچنان مثل بچگیم ماچ بارونم میکنه🥲🥲منم بچه بودم فراررر الانم تا بتونم فرار میکنم 

بابامم خیلی خوبه دلم نمیاد دلش بشکنه

منم خیلی بدم میاد از بوسیدن زیاد پسرمم هی میاد بوس سفت میکنه عصبی میشم 

نمیدونم اخه این چه مدل ابراز علاقست

مامان دوتا گل پسر

اسی کار خیلی خوبی کردی گفتی بوسش نکنن

دیگه هم نه خودت برو نه بچه رو ببر

واقعا چرا بعضی ها نمی فهمن وقتی بچه دوست نداره بوسش کنن انقدر بچه رو اذیت نکنن

کلا بوس کردن بچه باید با اجازه خودش باشه باید ازش سوال کنی میشه بوست کنم اجازه میدی یا نه

دقیقا خیلی از بچه ها خوششون نمیاد همه هی بوسشون کنن

منم بچه بودم بدم میومد

من حتی بابام ریش هاش می خورد به پوستم اذیت میشدم دوست داشتم وقتی ریش هاش رو زده بوسم کنه

اینو کلی به همه میگم انقدر به طور و بدون اجازه بچه ها رو بوس و بغل نکنید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
عزیزمم خدا حفظش کنهدختر منم با پدرشوهرم مشکلی نداره خودم بهش گفتم اون پدرجون وعمو ها اینا چی گفت او ...

دختر من از عموهاش بشدت میترسه

فقط وقت خداحافظی که دیگه میدونه داریم میریم خونه خودمون یه بوس زوری میده

خانواده شوهرم فکر میکنن محبت فقط بوس کردنه

کوچیک هم بود انگار عروسکه هی فقط بوس بغل بوس بغل

بنظر من که همه باید بچه و مادرشو درک کنن و ایراد نگیرن

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان
من ۱۶سالمه ولی بدم میاد😐👍🏻کلا بوس و بغل بدم میاد هرکی میخواد باشه هررررکی

وحتی منه ۳۰ساله😂😂😂عید نوروز محکم سرجام وایمستم یه دست میدم وتمام

بازم میگم خدا خیر کرونا بده خیلی از روبوسی های مسخره رو‌حذف کرد

منم از روبوسی بیزارم یعنی نفرت شدید دارم بچه بودم می گفتم بدم میاد مثلا دایی بوسم کنه یا.... مامانم دعوام می کرد تو نوجوانی هم بهم سرکوفت میزدن که وحشی و از آدم به دورم😢😢😢😢

ای وای وای ای وای که حرف دل من بود 

بالای من پنجاه سالشه میمیره برای دخترم 

دو سال و شش ماهه اس آنقدر بوسش می‌کنه و ناز و نوازش بیجا من میفهمم از روی عشقه ولی من به شدت به شدت حساسم دایم فقط دارم داد میزنم باباممم به من فوش میده کار خودشو می‌کنه ...مثلا در حین بازی وقتی دخترم خیلی دلبری می‌کنه یهو بابام گردنشو بوس می‌کنه شکمشو بوس می‌کنه 

لختی که اصلا تنش نمیکنم 

بعد جالبه من همش میگم اذیت میشه بچم باز میمیره که بره بغل بابام و همون حرکات بکنه 

تنها که نیم درصد هم نمیذارمش 

بدبختی ما تو یه ساختمون زندگی میکنیم دخترم تا صدای پای بابامو می‌شنوه می‌ره میپره بغلش 

تا جاییکه میتونم فقط بهش یاد دادم خصوصی رو کسی دست نزنه و...

جالبه مثلا اصلا نمی‌ذاره خواهرم بوسش کنه فقط میگه نه نه نه 

ولی بابام هرکارش بکنه هیچی نمیگه 

اگر دخترم بزرگ بشه و بگه ازین کارای باباجپن بدم میاد حتی به قیمت طرد شدن از طرف بابام دیگه نمی‌برم پیشش