2777
2789
عنوان

دخترم خیلی با بابام بد شده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 76 پست
اسی کار خیلی خوبی کردی گفتی بوسش نکنندیگه هم نه خودت برو نه بچه رو ببرواقعا چرا بعضی ها نمی فهمن وقت ...

قربونتون عزیزم گفتم طوری نیست مامانم فوشم داد ولی بعدا شاید فکر کنه 

ولی دیگه دخترمو‌نمیبرم

چون به شدت برام مهمه این قضیه چون دیگه به حد فاجعه رسیده

بچه داره شام میخوره یهو‌گردنشو‌بوس میکنه اینم قهر میکنه میزنه زیر بشقاب

بعد میگن واااای چه حساس

هرچی میگن نکنین

میگن بعضی کارهای ادم دست خودش نیس تو به دل نگیر

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
قربونتونچون خودم تو کودکی اذیت شدم سر این بوس های مسخرههرچی میخواستن بدن خوراکی کاکائو بیا یه بوسم ...

ببین چطوری اعتماد به نفس و خودارزشی یه بچه رو تخریب می کردن

بچه ای که انقدر با هوش بوده روی خواسته درست خودش بمونه و گول کاکائو رو نمی خورده به جای تشویق تخریب می کردن

ببین ما چه فرهنگ داغونی داریم که یه کاکائو به قیمت اذیت شدن گرفتن رو عرضه می دونن ولی اینکه بچه حریم شخصی خودش رو به کاکائو نمی فروخته رو بی عرضگی

واقعا آدم نمی دونه چی بگه چقدر فقر فرهنگی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از روبوسی بیزارم یعنی نفرت شدید دارم بچه بودم می گفتم بدم میاد مثلا دایی بوسم کنه یا.... مامانم ...

منم دقیقا میگم مامانم میگفت پوستت سفید و نرمه دوس دارم بوس کنن

الان میفهمم من پوست صورتم برای لذت بردن بوده؟

بعد من گریه میکردم جلوی همه انتظار داشتم مامانم به مردها بگه حق ندارین دست به بچه من بزنین

برعکس یا فوشم میداد با میگفت خاکبرسر کم تحملت

یا کتک میخوردم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

کاش من پدرم زنده بود، به رحمت خدا نمی‌رفت

هر روز میذاشتم بوسم کنه

به دخترت بگو پدرجون سنی ازش گذشته، آدمای سن دار رو سخت میشه تغییر داد، تو منعطف باش

کمتر جلو چشمش باش تا بوست نکنه

بگو الان نمیفهمی، محبت رو باید رو چشم گذاشت، نباید پس زد

کاش بابام بچه‌های من رو میدید

چند روزه به رحمت خدا رفته، تن نازش زیر خاک سرد هنوز تازه‌س

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
ببین چطوری اعتماد به نفس و خودارزشی یه بچه رو تخریب می کردنبچه ای که انقدر با هوش بوده روی خواسته در ...

خیلییی زیاد ببین چقدرررر تا چندین سال اعتماد به نفس نداشتم

مثلا بچه ها خالم خودشونو پرت میکردن تو دل یکی 

من اینجوری نبودم

خوشم نمیومد کسی منو فشارم بده 

هی میگفت ببین فلانی رو چقدررر شیرینه

کم کم بزرگ شدم دیگه محلشون نذاشتم

الانم مامانم اینا همسایه رو هم ببینن باید ماچ کنن یه ادم فامیل ده سال ندیدن باید ماچ کنن

من الان محکم وایمیستم سر جام یا میگم من ویروسم بچه هامم‌مربضم یا ماسک میزنم و به یه دست دادن اکتفا میکنم

بهتون تبریک می‌گم که هم فضای بین شما و دخترتون انقدر امن بوده که به راحتی بابت چیزی که ناراحتش می‎‌ک ...

یه سوال شما چجوری کاربریتون تیک داره؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

کار خوبی کردی خیلیم خوشم اومد از بچت .

مرسی عزیزم خداروشکر ته دلم گرم شد با حرفاتون

چون خیلی ها گفتن نباید میگفتی

من واقعا ادمی نیستم خیلی تحمل میکنم سعی میکنم از در محبت و گذشت وارد بشم وقتی فایده ای نداره دیگه خودشون مجبور میکنن

یه سوال شما چجوری کاربریتون تیک داره؟؟

اکانت من رسمیه، پادکست نی نی سایتم اسمم نی نی کست هست

کاش من پدرم زنده بود، به رحمت خدا نمی‌رفتهر روز میذاشتم بوسم کنهبه دخترت بگو پدرجون سنی ازش گذشته، آ ...

عزیزم شما پدرتون فوت کردن الان احساساتی شدی این حرفا رو میزنی این حرفای شما به شدت آسیب زا و تخریب کننده است

خدا پدرتون رو رحمت کنه ولی لطفا احساسات حاصل از فقدان پدر مرحومتون رو قاطی این چیزا نکنید

چرا یه بچه باید خودش رو با خواسته های غیر منطقی دیگران وقف بده

به جای اینکه دفاع از حریم خصوصی این بچه رو تحسین کنید این چه توصیه هایی مسمومی بود کردید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بهتون تبریک می‌گم که هم فضای بین شما و دخترتون انقدر امن بوده که به راحتی بابت چیزی که ناراحتش می‎‌ک ...

ممنونم عزیزم سپاس

کاش من پدرم زنده بود، به رحمت خدا نمی‌رفتهر روز میذاشتم بوسم کنهبه دخترت بگو پدرجون سنی ازش گذشته، آ ...

عزیزم خدا رحمت کنه پدر نازنین تون رو

حالتون الان مساعد نیست

ولی حریم شخصی بچه خیلی مهمه و اصلا نباید به زور ازش لمس آغوش یا بوسه خواست

اثر خیلی بدی میذاره

حریم ها و افراد رو نباید با هم قاطی کرد هر کسی جای خودشو داره

اکانت من رسمیه، پادکست نی نی سایتم اسمم نی نی کست هست

شرمنده بازم

ماهم میتونیم رسمی کنیم اکانتمونو؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم خدا رحمتشون کنه

منم سایه پدرم بالا سرمون باشه

ولی  بچه اگه از موضوعی اذیت بشه و ما بهش محل نذاریم 

نوجون میشه ممکنه تو خیابون یه اتفاقی براش بیوفته اونوقت با من راحت نیست میگه برای چی برم به مامانم بگم؟

اون میخواد دوباره حق رو بده به اطرافیان