2777
2789
عنوان

دخترم خیلی با بابام بد شده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت ب کنار حس بدی نسبت ب پدرت گرفتموقتی میدونه ی دختر بخاطر بوسه اذیت میشه باز میاد میگ من کارخود ...

باورت نمیشه عموی مادرم از این ماچ ابدار تفی ها به من میکرد من میرفتم صورتمو میشستم گریه میکردم مامانم از زیر چادرش نشگونم میگرفت

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نباید زنگ میزدی ، یه مدت نمیرفتی خودشون پیگیر میشدن چرا نمیای ، توام میگفتی والا سارا میگه نمیام بوسم میکنن اذیت میشم و...

بعد اونا هم جبهه نمیگرفتن اینجوری 

اگه هم زنگ نمیردند و خودشون میومدن شما با احترام برخورد میکردی ولی دخترت میرفت تو اتاق بیرون نمیومد تا سراغشو بگیرن که قطعا همون اول تا میان سراغ نوه رو میگیرن و شما میگفتی نمیاد و....

در کل کارشون که اشتباهه ولی خب چون جبهه گرفتن میگم به این روش میگفتی بهتر بود 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

من باشم اولویت دخترمه برام با اینکه بشدت وابسته ی خانوادمم اما اگه ببینم دخترم داره اینطوری عذاب میکشه و روانش بهم ریخته و از همه بدتر اینکه خانوادمم درک نمیکنن و جبهه میگیرت ، نمیرم یه مدت یا اینکه دلم تنگ بشه یه ساعت میرم یه سر میزنم برمیگردم یا دخترمو نمیبرم 

به هرحال مهم دخترته الان

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋

ببین اونا بزرگن باید درک کنن منم پسرم ۶سالش بابام که بوسش میکنه ریشش میخوره بهش اذیت میشه دخترمم یه سالش اتفاقا راهمونم دوره همینکه میان یا میریم بابام می‌ره اصلاح میکنه و میاد اروم بچه هامو‌بوس میکنه خودشم میدونه میگه به مامانم تو بوسش کن دلش میخواد ولی مراعات بچه هارو میکنه بابات خودش باید بدونه بگه بچم اذیت یه بار دستشو ببوسه بچه رو درک کنه مخصوصا دختر بچه 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
موضوعی ک حق باتوبوده رو بدگفتی باشوخی میگفتی دیگه نمیادخونتون خودتم کمترمیرفتی

نه با شوخی گفتم 

هی گفتم مامان عزیزم

یه جوری به بابا بگید ناراحت نشه

دیدم اینارو بنویسم از حوصلتون خارج میشه

مامانم خیلی تندی کردی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ببین اونا بزرگن باید درک کنن منم پسرم ۶سالش بابام که بوسش میکنه ریشش میخوره بهش اذیت میشه دخترمم یه ...

یه مدت نبر تا اینکه دخترت اذیت نشه روان بچه مهم تر از هر چیزیه 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
رفنار دخترت طبیعیمنم تا حدودی اینجوری بودم/کمتر برومیری تنها برومیگذره این روام

مرسی عزیزم

ممنون

ب دخترت میگفتی خودش بگه بوسم نکن یادش بده خودش از خودش دفاع کنه تو گفتی یجوریه

خیلی دخترم میگه خیلی زیاد

میبینم هیچچچچ فایده ای نداره

وقتی میگه بابام لج میکنه

بدتر میکنه

الانم من گفتم

اج کرد گفت فضولی نکن من خودم بلد چیکار کنم