2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم باز بهتره 

زخمش زیاده ، دوران نقاهتش بیشتره 

ولی مطمعنتره ، شستشوی روزانه داری تا ۴۰ روز 

ولی مطمعنی ک از پایین جوش میخوره میاد بالا 

جراحی بسته خدایی نکرده بیرون جوش میخوره 

داخل هنوز حفره و عفونت میمونه 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
ن عزیزم باز بهتره زخمش زیاده ، دوران نقاهتش بیشتره ولی مطمعنتره ، شستشوی روزانه داری تا ۴۰ روز ولی م ...

اره منم باز انجام میدم حالا انشالله اصلا جراحی نخواد 

اره منم باز انجام میدم حالا انشالله اصلا جراحی نخواد

آبسه شده ؟ 

بعضی وقتا هم داخل مطب تیغ میزنن عفونت رو خارج 

میکنن ، بعد با داروی خشک کننده خوب میشه 

ولی ممکنه بعدا دوباره برگرده 

اگه بتونی عمل کنی بهتره 

انشاالله خدا شفا بده عزیزم 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
آبسه شده ؟ بعضی وقتا هم داخل مطب تیغ میزنن عفونت رو خارج میکنن ، بعد با داروی خشک کننده خوب میشه ولی ...

اره عریزم خیلی وقته که هست نزدیک به ۱۰ ساله همیشه آبسه میشه و خوب میشه گاهی هم تخلیه میشه ولی بر میگرده تا الان نرفتم جراحی چون نقاهت داره دانشگاه داشتم و اینا الان دیگ میخام برا همیشه خلاص بشم اگ بشه انشالله 

مرسی عزیزم 😘

میگن باز بهتره که نمیدونم هرچی دکتر بگه

نه اگه باز انجام بدی که تا شش ماه طول میکشه زخمت بسته بشه و گوشت بیاد باید هرروز پانسمان بشی و هرروز که این پانسمان و میخوان عوض کنن کلی درد میکشی درصورتی که بخیه دیگه هیچکدوم این هارو نداره من خودم تقریبا یک سال و نیم پیش عمل بسته کردم منم قبلش تحقیق کردم و پیش ۴ تا دکترخوب تویه شهرمون رفتم همشون گفتند عمل بسته و بخیه

نه اگه باز انجام بدی که تا شش ماه طول میکشه زخمت بسته بشه و گوشت بیاد باید هرروز پانسمان بشی و هرروز ...

مرسی عزیزم حتما ببینم چی میشه فقط میخام  احت شم ازش

اره عریزم خیلی وقته که هست نزدیک به ۱۰ ساله همیشه آبسه میشه و خوب میشه گاهی هم تخلیه میشه ولی بر میگ ...

سلام شما دانشگاه میرفتی و کیست داشتی؟ برای نشستن سر کلاس اذیت نمیشدی؟ منم یکی دارم نمیدونم عمل کنم یا نه هنوز حفره نداره و کوچیکه از مهر هم ترم اول دانشگاهم ولی برای نشستن اذیت میشم باید فقط روی بالشت حلقوی بشینم