2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب یه پسره بسیجی اومد خواستگاریم

گفتن برید تو اتاق با هم صحبت کنید

بهم گفت شهید مورد علاقت کیه؟

از خنده گازش گرفتم  

فرار کرد 😕

بگین بیاد ترو خدا خیلی جوک بود بهش علاقه مند شدم 😂

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
یاده شوهرم افتادم 😂😂😂😂😂😂😂😂

گازش گرفتی؟ 😂😂

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

شانس چیست؟

شانس همون کار مثبتی هست ، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو ، یک کارخوب یا یک انرژی‌ مثبت بدهکاره...

و باید به تو ، یک سود بده یا یک انرژی مثبت برسونه...

🔃 چند راه بازگشت انرژی :

🔹از نظر سنتی :

تو نیکی میکن و در دجله انداز ،

که ایزد در بیابانت دهد باز

🔸از نظر قرآن :

هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند

به او باز میگردد

🔹از نظر بودا :

قانون 'کارما' یعنی هر چیزی

کار ماست و به ما بر میگرده

🔸از نظر متافیزیک :

انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشه و بر میگرده

نه خیلی مذهبیه اونم سوالای توی همین رنج میپرسید 😂😂😂😂😂😂😂

جوابات چی بود؟