2777
2789
گاز گرفتی؟؟؟😨😨😨

نه من اهل سوسول بازی نیستم، رسما با مگس کش میفتم دنبالش 😁

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
نه من اهل سوسول بازی نیستم، رسما با مگس کش میفتم دنبالش 😁

بالاخره گاز گرفتی یا با مگس کش افتادی دنبالش؟؟🤤🤤

خشنه کی بودی توووووو؟؟؟😲😲😲😲

حاجی تسبیح به دست سایتم😝📿📿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید تو هواپیما بزایید

‏به دنیا آمدن یک نوزاد در یکی از پروازهای ترکیه باعث شد که:

شرکت  ترکیش ایرلاین مادام‌ العمر استفاده رایگان از پروازهای این ایرلاین را بهش هدیه کنه

در واقع خوش شانس به روایت تصویر😐

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
بالاخره گاز گرفتی یا با مگس کش افتادی دنبالش؟؟🤤🤤 خشنه کی بودی توووووو؟؟؟😲😲😲😲

جوک بود 😄

میدونم عزیزم متوجه شدم😙😙😙

آهان 😄

جوابات چی بود؟

راست و منطقی 

بهش گفتم من نمیتونم مثله خانوادتون حجاب کنم همینه که میبینین به بیزونم همینجورم از چیزای مذهبی هم فقط چندبار سمت ه خدارو گوش کردم اونم اتفاقی اونموقع حجابم یکم باز بود ولی الان خود به خود یه ادمه دیگه ای شدم و خییییلی راضیم خدارشکر میکنم همسرمو گذاشت تو زندگیم یه درصد هم به حجابم و تیپم گیر نمیداد خودم عوض شدم الان حجاب ار خانواده همسرم بیشتره 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش 
میشه بگین لازانیارو چجوری درس کنم؟ بلدم بلدم کردم افتادم تو بلا

لازانیا رو تو آبجوش بنداز تا ۴ ،۵ دقیقه بذار بپزه بعد یکی یکی و آروم که پاره نشن روی سبد جدا جدابچینشون که آبشون بره 

از اون ورم مایع ماکارونیو آماده کن (گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و رب) بعد یه ورق لازانیا بذار رو تخته روش یه کوچولو سس سفید بمال مایع ماکارونی بریز روش یه مقدار فلفل دلمه ای خرد شده روی اون قارچ خرد شده و روی قارچ پنیر پیتزا بریز روشو یه ورق لازانیای دیگه بذار و آروم بذارش تو ظرفی که قراره بره تو فر تمام لازانیا رو درست کن بعد روشونو با زرده تخم مرغ و کره بمال و پنیر پیتزا بریز و بذار تو فر تا بپزه 

نوش جان😋😋😋😋

حاجی تسبیح به دست سایتم😝📿📿
راست و منطقی  بهش گفتم من نمیتونم مثله خانوادتون حجاب کنم همینه که میبینین به بیزونم همینجورم ...

احسنت، یه خواستگاری زنگ زده بود خونمون الو سلام ما شنیدیم شما خانواده خوبی هستید میخوایم بیایم خواستگاری دخترتون حجابش چطوره چادر سر میکنه؟ مامانم: برید دم حوزه از طلبه هاش خواستگاری کنید. خدافظ 😝

ینی عاشق سوالاش شدم 😁