2777
2789
عنوان

آدم گنده ای که ادا میاره

113 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم خیلی کم پیش میاد کولر روشن کنه مگر با زور ما اونم خیلی وقتا قبول نمیکنه به قصد اذیت 

امروز اومدم خونشون تو یه شهر شرجی پنجره رو باز گذاشته خودش می‌دونه من و شوهرم گرمایی هستیم .شوهرم برگشته میگه کولر بزنین خیلی گرمه میگه تو گرمته برو کنار پنجره بشین من چی کار کنم جورابتو دربیار خنک میشی .

منم گفتم آره گرمه و اینا دیدم مثل همیشه وقتی من میگم مقاومت می‌کنه گفتم ما هستیم روشن کنین ما رفتیم باز خاموش کنین .رفته تو اتاق با خنده برگشته منو مسخره می‌کنه ادامو درمیاره این آدم عوضی میگه فلانی زااار میزنه میگه کولر بزنین .یک جوری مسخرم کرد اب شدم کف زمین.گفتم چون من میگم اینجوری می‌کنی ؟

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو بزن بیرون برو خونت بگو. نمی‌مونم لعنت به پدرت با کولرت بگو خدا کنه وسسط پاهات دومل در بیاره که ...

نمیشه .شوهرم اگه برم پشتمو نمیگیره می مونه

برو خونه خودت ولش کن مقاومت میکنه دیگه 

پسرش باید بره کولر رو بزنه بگه پول برق و آب رو خودم میدم ول کنید فقط

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برو خونه خودت ولش کن مقاومت میکنه دیگه پسرش باید بره کولر رو بزنه بگه پول برق و آب رو خودم میدم ول ک ...

من چندساله عروسشم عادت کردم به این وضع ولی حق ناراحتی از این رفتارشو که دارم

به جهنم بهش بگو چرا کولر نمیزنه ؟؟؟توام مسخره ش کن بگو مثل کرگدن پیری هستی بهش بگو کفتاره روباه صفت

نه بابا .من ؟ انقدر احترام می‌ذارم به همه 

ولش کن اینا خودشونو خار و ذلیل میکنن من ضعف نشون بدم بیشتر ذوق می‌کنه من اینو نمی‌خوام