خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 عنوان گشنمه از دست شوهرم 😒 228 بازدید | 6 پست کار بانکی داشتیم گفت بریم انجام بدیم بریم کله پاچه بخوریم خیلی طول کشید از ۸ تاحالا. باید بریم سرکار بهش گفتم جیگر بخر منو برد کله پزی ولی خیلی شلوغ بود اونجا هم گفتم نمیخواد الان رفته نون سنگک بگیره😒بنظرتون اعصابم نباید خورد باشه ک اسم جیگرو نیاورد در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖 1403/04/09 | 10:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 سر صبح جیگری بازه مگه اره در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
نبابا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 2502 صبح جیگر نخور سنگینه سر دلت میمونه یه پنیر و شیر کاکائو بخر یا آبمیوه با نون بخورین
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 صبح جیگر نخور سنگینه سر دلت میمونه یه پنیر و شیر کاکائو بخر یا آبمیوه با نون بخورین اخه دلم یچیز سنگین میخواد در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
نبابا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 2502 اخه دلم یچیز سنگین میخواد هر جور راحتی عزیزم پس بگو بره جیگر بخره برات
خانوم۷۷کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 2042 هر جور راحتی عزیزم پس بگو بره جیگر بخره برات بایدد بخره🥴شکموام در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖