2777
2789
عنوان

کار نکردن شکم نوزاد کسی تجربه داره

377 بازدید | 39 پست

دخترم پنجاه روزشه الان پنج شش روزه شکمش کار نکرده شکمش با روغن زیتون چرب کردم روغن تو نافش انداختم چند مرتبه بارهنگ دادم آب قند دادم مقعدش چرب کردم با روغن زیتون ولی فایده نداشته چیکار کنم؟؟

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر دور نافشو جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون ماساژ داردی؟

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

من تو داداش کوچیکم دیدم اینجور شده بود بعدش خوب شد اون به خاطر اینه چون مدفوعش میخواد از حالت اسهالی که برای نوزاداهست دربیاد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عزیزم پسر منم نوزاد بود ی سری اینجوری شد اخر از عطاری فلوس گرفتم دم کردم دادم خورد 

خطری نداره ولی باید خیلی کم بهش بدی

از بچه های همین سایت پرسیدم فلوس و معرفی کردن 

اینترنت بزن راهنماییت میکنه چجوری استفاده کنی

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍