دخترم پنجاه روزشه الان پنج شش روزه شکمش کار نکرده شکمش با روغن زیتون چرب کردم روغن تو نافش انداختم چند مرتبه بارهنگ دادم آب قند دادم مقعدش چرب کردم با روغن زیتون ولی فایده نداشته چیکار کنم؟؟
خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
اره احتمالا ولی خب از همون زمان تولدش شبا شیر خشک میدادم روزا شیر خودم مشکلی نداشت از اون هفته اینجو ...
چون یکماه اول دفع نوزاد راحت تره ولی از یه ماه به بعد چون بلد نیست عضلات لگن رو شل کنه دچار این مشکلات میشن نترس طبیعیه به نظرم ببرش دکتر من بردم یه پودر داد یادم نیست چی بود ولی خیلی خوب بود راحت دسشویی میکرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال راجع به پسرتون که دو سال پیش توی یه تاپیکی گفته بودین پسر شش ساله تون موهای پشت لبش داره پررنگ و بلند میشه؟ میخوام ببینم الان پسرتون چطوره چه علائمی داره؟ آیا پسرتون خدایی نکرده بلوغ زودرس نشده؟ آیا دکتر بردینش و آزمایش انجام دادین؟ لطفا جوابمو بدین خیلی نگران پسرم هستم اونم دقیقا شش سالشه و همین علائمی که برای پسرتون گفته بودین داره. لطفا بگید الان بچه تون چطو ره؟
سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال راجع به پسرتون که دو سال پیش توی یه تاپیکی گفته بودین پسر شش ساله تو ...
سلام عزیزم خواهش میکنم گلم
ازمایش دکتر نبردم هنوزم احساس میکنم موهای پشت لبش بیشتر از بقیه هست ولی گفتم ببرم ازمایش باید دارو هورمونی شروع کنه هی دکتر ازمایش گناه داره نبردم هیچ کاری نکردم الان هشت سالشه ولی مشکلی نداره فقط یکم موها پشت لبش پر هست
خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
سلام عزیزم خواهش میکنم گلمازمایش دکتر نبردم هنوزم احساس میکنم موهای پشت لبش بیشتر از بقیه هست ولی گف ...
خیلی خیلی ممنونم عزیزم که جوابمو دادین... بخدا از استرس دارم می میرم دقیقا منم گاهی وقتی احساس میکنم پشت لبش خیلی سیاه و پررنگه و بعضی وقتا کم رنگ میشه. منم بخاطر همین اصلا میترسم ببرمش دکتر فقط دارم خودخوری میکنم طوریکه واقعا قلبم درد گرفته
بعد به نظر من یکم زیادی توجه میکنیم حساسیم شاید اگه یکی همسن پسرمون رو دقیقا از جلو ببینیم همینجور ب ...
خدا رو شکر که پسرتون بعد از دو سال علائم دیگه ای نداره. واقعا خوشحال شدم ولی نه من بچه های کوچیک دور و برم هستن هم همسن بچه م هم کوچکتر و بزرگتر ولی موهی پشت لب بچه م واقعا بلند و پررنگه طوریکه عموش بهش میگه سیبیل. واقعا ناراحتم چون حتما اونم می بینه دیگه. دارم دیوونه میشم.