2777
2789
عنوان

مراسم دارم ادا بازیای همسرم داره ازارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 84 پست
عزیزم ممنون که اومدی و نیازی نیست خودتو خسته کنی نطر بدی گلم

وقتي نميخاد بري چرا تو اصرار داري 

نرو عروسي داداش خودشه اما بهونه دستش نده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اینکه تنگ نیست.بگو شال میندازم روش تو زنونه که نیست

دقیقا فقط ح فش اینه سینه هات برجسته ست زیر لباس. اره بالا شال میندازم 

والا مانتو هم میپوشم همین حرفو میزنه دیوانم کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا فقط ح فش اینه سینه هات برجسته ست زیر لباس. اره بالا شال میندازم والا مانتو هم میپوشم همین حرفو ...

بگو چشم مانتو میپوشم خلاص کن خودتو بعد کار خودتو کن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

اره گلم ولی خوب باید لباس مجلسیو بپوشم و میبینه. یه مانتو مشکی بلند مجلسی دارم با یه سبز مخمل پرکار بنظرتون کدومو بپوشم روی این لباس. 

زیر پیراهن جوراب شلواری بخرم بپوشم؟

میگم مانتو میپوشم روی لباسم در نمیارم اونجا میگه حالا میبینیم.

حتما کلاغ داره اونجا. مقصر اون برادر و زنشن. زن داداشش چون با خانواده همسرم قهره به همسرم گفته من خیلی رسمی و با مانتوهای قدیمیم میام مراسم

اره گلم ولی خوب باید لباس مجلسیو بپوشم و میبینه. یه مانتو مشکی بلند مجلسی دارم با یه سبز مخمل پرکار ...

در این حد ؟! عکسشونو تونستی بعدا بفرست ولی اون مدل اولیه خیلی خوبه مشکیه دیگه راحت میتونی لباسیم که دوست داری بپوشی.مانتو سعی کن نپوشی چون عروس بزرگتره حساب میشی تو چشمی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
در این حد ؟! عکسشونو تونستی بعدا بفرست ولی اون مدل اولیه خیلی خوبه مشکیه دیگه راحت میتونی لباسیم که ...

تازه بهم میگه زیر لباس مجلسیت بلوز بپوشش بدن نماست. 

اخهههههههه توری که زیرش مخمل ضخیمه کجاش بدن نماست بخدا از دستش تپش قلب گرفتم خستممممم کرده

در این حد ؟! عکسشونو تونستی بعدا بفرست ولی اون مدل اولیه خیلی خوبه مشکیه دیگه راحت میتونی لباسیم که ...

هرچیم مانتوت شیک باشه باز مانتوعه

عزیزم مثلا قسمت سینه تقریبا اینجوری ایستایی داره براماین لباس من نیست از نت گرفتم

یقشو بده ۷ تر کنه کلا مدل یقت ۷ بشع ازاد تر میشه سینه.یقه گرد سینه رو درشتتر نشون میده

عزیزم واسه زیر لباسم جوراب شلواری بخرم؟؟؟ نمیدونم لباسو با خودم ارایشگاه ببرم اونجا تنم کنم

یقشو بده ۷ تر کنه کلا مدل یقت ۷ بشع ازاد تر میشه سینه.یقه گرد سینه رو درشتتر نشون میده

به همسرم بگم باز میبرم خیاطه تکه بزرگه گوشمه بخدا تازه اون خیاطه هم گفت میرم تهران