2777
2789
عنوان

مراسم دارم ادا بازیای همسرم داره ازارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 84 پست
بانو جان یه سری عکس هست که ایده بگیری و بشه زود لباس را یه جوری اصلاحش کنی نشون خیاط بده شاید بشه یه ...

اولش یقه دکلته زده بود خیاط همسرم عصبانی شد منم دادم دیروز خیاط دیگه واسم هم استینشو هم یقه رو کامل بست و استر زد چون سرشونه رو اون خیاط اولیه کوچک گرفته بود برا همین قسمت سینه تنگ شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم چی میگی هرچی بیشتر با دل شوهرت راه بیای راحت تر هستی امیدوارم شوهرت هم کوتاه بیاد و به خیر و ...

همیشه همینجوری بوده گلم بخدا خیلی با دلش راه اومدم هرچیزی میخرم ایراد میگیره . میدونم بازم با دلش راه بیام ی ایرادی میگیره و حرفشو میزنه و اعصابمو به هم میریزه. دارم غصه میخورم فردا ک قراره ارایشگاه برم میخواد چه فیلمی باهام بازی کنه بعدش

ببر ارایشگاه تنت کن.اگر همسرتون ایراد میگیرن جوراب شلواری بپوش

عزیزم خیاطه میگه نیم متر از تور بخر تا بالاتنه رو دوباره برش بزنم تا لباس ازاد بشه. اینجوری خوبه یا بیخیال شم کلا همین لباسو بپوشم؟

میدونم چی میگی هرچی بیشتر با دل شوهرت راه بیای راحت تر هستی امیدوارم شوهرت هم کوتاه بیاد و به خیر و ...

عزیزم خیاطه میگه نیم متر از تور بخر تا بالاتنه رو دوباره برش بزنم تا لباس ازاد بشه. اینجوری خوبه یا بیخیال شم کلا همین لباسو بپوشم؟

عزیزم خیاطه میگه نیم متر از تور بخر تا بالاتنه رو دوباره برش بزنم تا لباس ازاد بشه. اینجوری خوبه یا ...

اگه بشه درستش کرد خوبه

اول مطمئن شو میخواد چیکار کنه و ببین با سلیقه شوهرت هماهنگه اگر میشه درستش کن