2777
2789
عنوان

مراسم دارم ادا بازیای همسرم داره ازارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 84 پست
چیکار کنم بخدا کسیو ندارم ازش کمک بگیرم

نمیشه بجایه۷تومن دادن ب مانتو عبایی برین از همون پارچه لباس خودتون بخرین بدین یه خیاط دیگه بالاتنه دیگه بدوزه درسته دو تیکه میشه از راستگی در میاد ولی چاره نیس

ببین قسمت سینه رو یه سجاف و تور مجلسی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون یقه اشم از من خیلی کیپه فکر کنم قسمت کارور تنگ شده

مثل اون عکس انجام بدی میتونی تا ۱۵ سانت گشاد ترش کنی.اگرم توره همرنگش گیر نیاوردی رنگ بدن بزن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
مثل اون عکس انجام بدی میتونی تا ۱۵ سانت گشاد ترش کنی.اگرم توره همرنگش گیر نیاوردی رنگ بدن بزن

اخه خیاط سراغ ندارم. اون خیاط اولی که زد خراب کرد دادم ی نفر دیگه درست کنه اصلا به عقل ناقصم نکشید بگم یقه اشو کمی باز کنه

اخه خیاط سراغ ندارم. اون خیاط اولی که زد خراب کرد دادم ی نفر دیگه درست کنه اصلا به عقل ناقصم نکشید ب ...

تو دیوار  شهرتون بزن خیلیا خونگی ولی تمیزتر از بیرونه کارشون .بعضی خیاطای خوردع کارم کارشون خوبه

۷ میلیون بنداز گردنش شما که میدونی شوهرت حساسه لباست را میدادی مدل پوشیده در بیاره شیک و زیبا مگه خی ...

اخه اگه مجلسی بود و می ارزید مینداختم گردنش. عباست حالت مانتویی

این خیاطی که درست کرد لباسمو گفت شنبه میرم تهران دیگه نیستم

اینم ببین برای تنگیش میتونی ایتحوری کنی

دقیقا قسمت سینه برام اینجوری میشه شوهرم میگه این تنگه. میگم بابا مجلسیه

اینکه تنگ نیست.بگو شال میندازم روش تو زنونه که نیست