2777
2789
عنوان

دست بزن

280 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من‌مطمعنم که نامزدم منو دوست داره 

از کاری ک‌کرده برام

ولی متاسفانه یکبار‌ک‌خیلی ترسیده بود چیزیم‌نشه وقتی منو نجات داد اروم‌زد توی گوشم بعدش هم خیلییی پشیمون شد و حالش بد شد خونوادشو درست نمیشناسم مثلا نمیدونم رفتار باباش چطوریه توی خونه

ولی توی خونواده ما از این‌خبرا نیست اصلا ک مثلا بابام بخواد به مامانم یا من  بگه بالا چشمت ابروعه‌

حالا میترسم‌که این‌اقا دست بزن‌داشته باشه چکار کنم به نظرتون 

البته اونباری ک‌زد تو گوشم واقعا داشت میلرزید 

چه غلطا مرتیکه پررو هنوز باهاش زن و شوهر هم نشدین از این غلطا میکنه وای باورم نمیشه من بابام تا حالا ...

منم بابام حتی از‌گل بهم نازک تر نمیگه

اگه در یک شرایط دیگه بوده و به دلیل دیگه ای زده بود توی گوشم حتما جدا میشدم

ولی اینو میگم خیلی ترسیده و دست خودش نبوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روی حس دوست داشتن زیاد زده و ترسیده برات اتفاقی ناگوار بیوفته و کاملا قابل درک هستش مثل مادری که بچش میخوره زمین ، ازش میپرسه چیزیت که نشد ؟! بچش میگه نه! یکی میزنه پس کلش

ولیکن بشین باهاش حتما منطقی صحبت کن که مشغله فکریت حل بشه و درگیری ذهنی درباره آینده نباشی 

و در مرحله دوم از اوضاع خانوادش بیشر مطلع بشو که ببینی توی چه خانواده ای بزرگ شده ، تربیتی که شده از اول توی روند زندگی تون و آینده تاثیر زیادی داره ، ولی قبل همه چیز با خودش مطرح کن و صحبت کنین در موردش

از روی حس دوست داشتن زیاد زده و ترسیده برات اتفاقی ناگوار بیوفته و کاملا قابل درک هستش مثل مادری که ...

وقتی زد توی گوشم فقط بغلم کرد و ولم نمیکرد

بعد از قهر وقتی اشتی کردیم‌گفت بخدا اشتباه کردم تکرار نمیشه ولی میترسم واقعا 

وقتی زد توی گوشم فقط بغلم کرد و ولم نمیکردبعد از قهر وقتی اشتی کردیم‌گفت بخدا اشتباه کردم تکرار نمیش ...

مطمئن باش که تکرار میشه ، آب از سر گذشت چه یک وجب ، چه صد وجب 

با خودش صحبت کن 

از اوضاع خانوادش مطلع شو

و خودت دست بکار شو برای بهتر شدنش ، بهش محبت کن ، براش جذابیت داشته باش ، مثل موم میشه تو دستت و میتونی بهش شکل بدی 

چون انتخابش کردی برای زندگی مشترک ، باید درستش کنی

دیگه عصبیه معلوم‌میشه وگرنه‌من مردای زیادی تو خانواده ، اقوام و بستگان هستن که تحت خیچ شرایطی دست ر ...

اخه تقصیر خودمم بود من همیشه به شوخی وقتی میخوای از خیابون رد شیم میدووم

بعد اون شب ی بار دوویدم نزدیک بود ماشین بزنه زیرم منو ‌کشید کنار گفت توروخدا توروجون من نکن

من برای شوخی بار بعدم دویدم ک ماشین قشنگ تا کنار پامم اومد دیگه سریع منو کشید سمت خودش بعد میلرزید هول کرد یکی‌زد تو گوشم 

مطمئن باش که تکرار میشه ، آب از سر گذشت چه یک وجب ، چه صد وجب با خودش صحبت کن از اوضاع خانوادش مطلع ...

هرکار ک بگی کردم دیگه برا از محبت زیاد تا محبت و علاقه نشون داد به خونوادش تا پاش موندن

ولی کلا چون باباش ادم جدییه میترسم بخاطر اون باشه

اخه تقصیر خودمم بود من همیشه به شوخی وقتی میخوای از خیابون رد شیم میدوومبعد اون شب ی بار دوویدم نزدی ...

پس بازی نکن با آرامشش ، مگه مرض داری  

خب طفلی گناه داره و سعی کن زیاد اذیتش نکن و با جون خودتم بازی نکنی سر شوخی 

ولی به رابطتت برس و محکم نگه دار زندگی مشترک تو که جامعه بدی شده 

پس بازی نکن با آرامشش ، مگه مرض داری خب طفلی گناه داره و سعی کن زیاد اذیتش نکن و با جون خودتم بازی ...

بخدا توی هیچی اذیتش نمیکنم فقط همین شوخیو کلا با خونوادمم دارم

ولی توقع نداشتم اینقد بترسه

اخه تقصیر خودمم بود من همیشه به شوخی وقتی میخوای از خیابون رد شیم میدوومبعد اون شب ی بار دوویدم نزدی ...

خوب عزیزم مشکل از شماست این چه رفتاریه. یک بار جستی ملخک دوبار جستی مبهم دفعه سوم تو مشتی ملخک. شما از همین طریق مرحوم میشی مگر اینکه این کارتون بزاری کنار. در ضمن نامزدت دست بزن نداره ایشون عصبی و ترسیده بودن شما امانت دست ایشون بودی اگر به خاطر دیونه بازی خودت می‌رفتی زیر ماشین همه آقا رو مقصر میدونستن. پس خانم باش حداقل یه نفر دیگه رو بدبخت نکن

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

دیگه بقول کاربری که الان گفتن شبیه حس مادرانه اس 

اما شاید واقعا تکرار نکنه اما یک هزارم درصد هم تکرار کنه  

حالا به این کارش نه اما بیشتر رصد کن رفتارهاشو 

سعی کن باز هم عصبیش کنی  ببینی عکس العملش چیه ؟ مثلا دیر برسی سر قرار ببین عصبی میشه ؟ امتحانش کن اما نه هر لحظه و زیاد چون رو تون بهم باز میشه و...... 

دیگه با این توصیفات شاید منم بودم همچینکاری میکردم😅 ولی درکل اگه واقعا نامزدین و قصد ازدواج دارین نه که روش کلیک کنی و تا اخر عمر بروش بیاری ولی حسابی تحقیق کن ببین تو خونوادشون اینجور پیش اومده یا اگه سر تصادف و تو خیابون با کسی دهن به دهن شد خیلییی دقت کن ببین سریع میخواد کتک کاری کنه یا ن...اینا نشون میده که ادمیه که تو هیجان ممکنه عقلش تعطیل شه و دست بلند کنه و بعدشم شاید سر تا پاتم ببوسه معذرت بخواد ولی اگه اینجور نباشه بنظرم خیلی عجیب نبوده که خواسته دعوات کنه. تو دین مام میگن اگه شوهر از سر اشتباه خیلی بد همسرش در حدی اروم بزنه تو گوشش که هیچ رد و دردی نباشه اشکال نداره اون از سر علاقس🤭