2777
2789
عنوان

دست بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 19 پست
دیگه با این توصیفات شاید منم بودم همچینکاری میکردم😅 ولی درکل اگه واقعا نامزدین و قصد ازدواج دارین ن ...

نه اتفاقا خیلیییی ادم عاقلیه و بزرگونه رفتار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بقول کاربری که الان گفتن شبیه حس مادرانه اس اما شاید واقعا تکرار نکنه اما یک هزارم درصد هم تکرا ...

دیر که بنده خدا رو خیلی کاشتم)بدون قصد)هیچوقت به روم نیورده

نه اتفاقا خیلیییی ادم عاقلیه و بزرگونه رفتار میکنه

پس اگه خودت حس بدی نگرفتی بچسب به تحقیق. تا قبل ازدواج اینو یک ساله عقد کردم بهت میگم واااااقعا ردخور نداره... تا قبل ازدواج طرفت رو بدون هیچ احساسی ارزیابی کن چون میگن عشق ادمو کور میکنه عین حقیقته. وقتی پای احساس وسط نباشه عقلت خوب دو دو تا چهارتا میکنه ولی وقتی هی بگی نه حالا درست میشه نه حالا چیز خاصی نیست و اینا بعد ازدواج که کم کم از حالت سرتاپا عاشق درمیاین و بیشتر وارد فاز دوست و رفاقت میشین(که خیلی دیگه با هم راحت و جون جونی هستین و بدی هاتونو از هم پنهون نمیکنین مثل حالا اروغ زدن و شلخته بودن و هفته‌ای یبار حموم رفتن و اینا) میبینی با بعضی رفتارا و کاراش به مشکل برمیخوری و سرد میشی پس حسسسسسابی تحقیق کن و مشاوره برو چون تا اخر عمر باید باهاش زندگی کنی