2777
2789
عنوان

امشب هر تاپیکی میری ترکیده حتی غیر سیاسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال منم ترکوندن فقط نوشته بودم کاشکی ماچ میکردممم

عه تو آره تو یه تاپیک دیگه گفتم همینو 😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

😂😂😂😂نه فک کنم هم دیگرو فقط نگاه میکنن

با گرده افشانی هم تولید مثل میکنن لابد

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

آره دیدم، منم تو صفحه دوی تاپیکت بودم یهو دیدم رفت

خب مثلا ما سوال زنونه داریم کجا بپرسیم نی نی سایت واسه همینه دیگه. تازه مودبانه پرسیدم جواب چرت و‌پرتم ندادم. تازه خودمم گفتم جواب که گرفتم گزارش بزنید پاک شه. 

😂😂😂😂یه چی دیگه هم میخواستم بگم ولی حیف

نگیا بفنا میریم هر دومون 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅