2777
2789
عنوان

امشب هر تاپیکی میری ترکیده حتی غیر سیاسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 43 پست
خب مثلا ما سوال زنونه داریم کجا بپرسیم نی نی سایت واسه همینه دیگه. تازه مودبانه پرسیدم جواب چرت و‌پر ...

من برات نوشته بودم تا باشه از این گندهای شوهرت😂😂😂😂کاشکی شوهر منم اینطور باشه هر شب بعد کتک بخوره ازم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب مثلا ما سوال زنونه داریم کجا بپرسیم نی نی سایت واسه همینه دیگه. تازه مودبانه پرسیدم جواب چرت و‌پر ...

گلم فردا صبح یا بعدازظهر تاپیک بزن بپرس

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب هر کاری کردم نتونستم فیلم ببینماهنگم نتونستمراه حل بازم هست؟

اگ اینستا داری برو اینستا گردی 

یا مثلن اگ دوستات بیدارن برو چت کن

اگ درس داری برو بخون خیلی خواب اوره

پوریشن خوابیدن بگیر تا بدنت فکر کنه وقت خوابشه

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف

میدون مینه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگ اینستا داری برو اینستا گردی یا مثلن اگ دوستات بیدارن برو چت کناگ درس داری برو بخون خیلی خواب اوره ...

اینستا که بری دیگه اصلا نمیشه خوابید

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اگ اینستا داری برو اینستا گردی یا مثلن اگ دوستات بیدارن برو چت کناگ درس داری برو بخون خیلی خواب اوره ...

ندارم

الان خوابید نمونددد

چندشم میشه از درس

این اخری بهتره

مرسی واقعن جدی راهکار میدی دمت گرم

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم