2777
2789
عنوان

یعنی چی که بیخودی تعطیل میکنید واقعا که

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 38 پست
عزیزم برای این که یسریا ادب ندارن شعور ندارن تایپیک رو یه کاری میکنن که تعطیل بشه خیلی متأسفانه توی ...

بخدا خیلی نامردیه دیگه. خب من چکار کنم نی نی سایت واسه همین سوالای ما خانم هاست. 

😆 خاص کی بودی تو

نمیرفتمم فرقی نداش😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از خوردن اورژانسی ، باردار میشیم؟

هیچ راه جلوگیری 100 درصد محافظت نمیکنه

ولی بعضی روشا ها کمتره درصد خطاشون

قرص احتمال باردار بشی 10 درصده یا کمتره

لطعا قرص اورژانسی زیاد نخور و بگو اقا رعایت کنه

هیچ راه جلوگیری 100 درصد محافظت نمیکنهولی بعضی روشا ها کمتره درصد خطاشونقرص احتمال باردار بشی 10 درص ...

من ۶ ساله خطایی نکردم نه اون نه من ولی این بار اتفاقی بود 

بعد از خوردن اورژانسی ، باردار میشیم؟

بستگی به دوزش داره.

شنیدم بعضی از مارک های داخل ایران دیگه اون اثربخشی رو ندارن.بهتر اینه که از کاندوم مارک خارجی استفاده بشه.یا شوهر اسپرمش رو فریز کنه و بعدش عمل وازکتومی انجام بده.

بخدا خیلی نامردیه دیگه. خب من چکار کنم نی نی سایت واسه همین سوالای ما خانم هاست.

منم میدونم نامردیه..اینجا نعوذبالله یسریا میشن خدا یسریا درحال مُچ گرفتننن که ببینن طرف راس میگه. یسریا قضاوت ناحق تهمت ناحق.یسریا هم فک میکنن چون فلان اتفاق برای خودشون پیش نیومده حتما حتما طرف مقابل داره دروغ میگه...یسریا هم همه چی رو جزو محالات میدونن بابا تاوقتی که خدا هست وخدایی میکنه هیچ محال وناممکنی وجود نداره

اللهم عجل الولیک الفرج💚