2777
2789
عنوان

یعنی چی که بیخودی تعطیل میکنید واقعا که

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 38 پست
اورژانسی روبعدازرابطه محافظت نشده میخورن نه قبلش عزیزم

میدونم برای همون اتفاقا دارم میپرسم ، 

این یه گندی زد بعد من دعوا کردم گفت نه اشکال نداره الان تا ۷۲, ساعت هر چیم بشه چون دیروز خوردی ،حامله نمیکنه. ولی من شک دارم و اومدم بپرسم از استرس مردم.

بستگی به دوزش داره.شنیدم بعضی از مارک های داخل ایران دیگه اون اثربخشی رو ندارن.بهتر اینه که از کاندو ...

من هم شنیدم بخاطر افزایش جمعیت اثر بخشی شونو کم کردن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم بعد رابطه میخورن نه قبلش

میدونم برای همون اتفاقا دارم میپرسم ، 

این یه گندی زد بعد من دعوا کردم گفت نه اشکال نداره الان تا ۷۲, ساعت هر چیم بشه چون دیروز خوردی ،حامله نمیکنه. ولی من شک دارم و اومدم بپرسم از استرس مردم.

میدونم برای همون اتفاقا دارم میپرسم ، این یه گندی زد بعد من دعوا کردم گفت نه اشکال نداره الان تا ۷۲, ...

یه چیزیی بگم‌ سوءتفاهم نشه ها.بعضی کامنتهایی که میزاری یجوری میگی که انگار طرف شوهرت نیست.مثلا اونجا که نوشتی ۶ساله هیچ خطایی نکردیم نه اون نه من..یا همین یکی..عزیزم جوری مطلب رو بیان کن که اسباب سوءتفاهم پیش نیاد..البته بازم ببخشید 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
یه چیزیی بگم‌ سوءتفاهم نشه ها.بعضی کامنتهایی که میزاری یجوری میگی که انگار طرف شوهرت نیست.مثلا اونجا ...

یعنی چی سوتفاهم؟ همه ی زوج ها حتما بچه میخوان یا حتما باید بچه دار شن؟ خب لابد مشکلاتی داریم و نمیخوایم بچه بیاریم . قضاوت نکنید هیچوقت

یعنی چی سوتفاهم؟ همه ی زوج ها حتما بچه میخوان یا حتما باید بچه دار شن؟ خب لابد مشکلاتی داریم و نمیخو ...

اوه خانوم جان من چی میگم شما چی میگی.چیکار دارم به بچه دار شدن یانشدن شما..شما اختیار زندگی خودتونو دارید...میگم نوشتی ۶ساله هیچ خطایی نکردیم.میگم چرا میگی خطا.منظورم اینه...دور از جونت حرام که نکردی میگم ننویس خطا نکردیم جور دیگه‌ای بیان کنی بهتره.از کی حلال خدا شده خطا من منظورم اونه...شما بچع بخوای یانخوای به من چه ربطی داره...قضاوت چی...بخدا بعضی وقتا درست گوش نکردنا ودرست نخوندنا باعث سوءتفاهم و بحث میشه ای خدا

اللهم عجل الولیک الفرج💚