2777
2789

پسرم۹سالشه

ی روز از مدرسه ک برمیگشت ی کاغذ سالم دیدم تو کیفشه

برداشتمش دیدم کنارش نوشتن عکسه با سن😤

از اون روز این بار دومه ک پسرم تو گوشیش سرج میکنه این کلمه رو

دفعه اول باهاش صحبت کردم حل شد

امروز بعد دو هفته دیدم بازم نگاه کرده به کل گوگل رو غیرغعال کردم

چ علطی کنم دارم دق میکنم

دوستاش یادش دادن صدرصد

نمیدونم چ خاکی بسرم کنم

دفه قبل قول داد ازین کارا نکنه اما🥺🥺🥺🥺🥺

حالم خرابه کمکم کنین

غرور رو از #خُدایے یاد گرفتم کہ ھنوز #شِیطان رو نبخشیدھ•••!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عزیز من پسره ۹ ساله اصلا نباید گوشی داشته باشته یا لااقل گوشی داره دیگه براش نت نزن😐و حتما با مشاور هم مشورت کن

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
اخه عزیز من پسره ۹ ساله اصلا نباید گوشی داشته باشته یا لااقل گوشی داره دیگه براش نت نزن😐و حتما با م ...

بیشتر ترسیدم ک

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
با والدین بقیه جلسه بزاربا مدرسه صحبت کنبه پدرش بگو وارد بشه

مدارس تموم شدن دیگه

باباش بفهمه کتک کاری میشه

دارم دق میکنم

مدیریت کنین چجوری از فضای مجازی استفاده کنه،در ضمن خودتون هم تو اون سن کنجکاو بودین،غیرطبیعی نیست،ب مرور بچه ها از دوستان و همکلاسیاشون چیز هایی رو که نباید بدونن یاد میگیرن و کنجکاو میشن و کاملا طبیعیه،شما فقط درست کنترل کنین ک از اینترنت و گوشی استفاده مثبت داشته باشه

اول مدرسه شو عوض کن بعدم تو تابستون یه کلاس آموزشی بنویس که سرگرم بشه شهربازی زیاد ببرش سرگرمش کن یا ...

مدرسش رو عوض کردیم امسال

اتفاقا خیییلی میبریمش گردش و بازی

اصلا بچه بی ادب و بی تربیت و قد نیس

خدا لعنت کنه کسیو ک یادش داده

اخه عزیز من پسره ۹ ساله اصلا نباید گوشی داشته باشته یا لااقل گوشی داره دیگه براش نت نزن😐و حتما با م ...

قدیمم که گوشی نبود خیلی بچه ها تو این سنا کارای بد میکردن ربطی نداره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مدیریت کنین چجوری از فضای مجازی استفاده کنه،در ضمن خودتون هم تو اون سن کنجکاو بودین،غیرطبیعی نیست،ب ...

مثلا چیکار کنم؟

کلا گوگل رو غیر فعال کردم

چنتا بازی عادی براش مونده و موزیک هاش 

الان نت کی خواد چیکار ندین بهش سرگرمش کن دوست جدید پیدا کنه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اول مدرسه شو عوض کن بعدم تو تابستون یه کلاس آموزشی بنویس که سرگرم بشه شهربازی زیاد ببرش سرگرمش کن یا ...

مگه به همین راحتیه 

کلاس پسرم برامعلمش نامه عاشقانه سک‌سی نوشتن رفتم دنبال عوض کردن مدرسه قبول نمیکنن چون نه ظرفیت دارن نه منطقه بهشون میخوره