2777
2789
عنوان

نصیحت خوشبختی برای دختر 19 ساله🙂

703 بازدید | 49 پست

خانومای متاهل و با تجربه بیاین نصیحت بدین که چیکارا انجام بدم تا همیشه با نامزدم خوشبخت بمونم🙃

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستم بنویسم شوهر نکن که ادامشو دیدم نوشتی نامزدم

منم میخواستم بگم‌تمرکزت رو درست باشه😂

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
خوشی هاتو ب دیگران نگو و نشون نده

مرسی بابت نصیحتت گلم💓

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘
اومدم بگم زود ازدواج نکن که دیدم دیرِ😂😂😂

عزیزم ببخشید من میگم اما دیره درست هست بخاطر ه کسره و اینا شاید اشتباه گرفتید

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

هرچی حرف دل داری یا رازاتو بهش نگو ب. علیهت یجایی بکار میبره تا نا کجا اباد میسوزی دوما زیاد بهش نچسب بزار اون دنبالت باشه

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉