تو شهر ما یه رودخونه هست که تو شهر دیگه با هر سرمایه ای نمیشه ساخت
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اهواز زندگی میکردم قبلا بااینکه خیلی شهر بزرگی هم نیست اما یه پارک ساحلی داره کنار رودخونه کارون واینکه بساطی هاوقلیون فروش هااونجا هستن وکلی صندلی گذاشتن وقتی میرفتم اونجا احساس آرامش میکنم
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
عزیزم توی شهر ما رستوران و کترینگ، کافه ، رنت موتور ماشین برای گردشگران، سوئیت برای مسافران در تمام طول سال، سود زیادی داره ولی بستگی به خود فرد داره که چقدر اهل ریسک باشه و خوب تحقیق کنه
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹