2777
2789
عنوان

دوس پسر نداشتن عجیبه🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 52 پست
نه دختر ابتدایی میشهدختر سیزده چهارده ساله نمیره با بچه ۱۵ سال برا پسر بچست

راست میگی😐اوه اوه....فکر کن دختر ۱۲ ۱۱ ساله😐

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی😐اوه اوه....فکر کن دختر ۱۲ ۱۱ ساله😐

الان دیگه عجیب نیست بچه هام دارن خودمونو نگاه نکن که 😂🗿

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آسیباشو بگو ممنون ❤

خیلی اسیب داره،اگر اون دختر وابسته بشه،به معنای واقعی نابود میشه چون اون سن درک درستی از ارتباط با جنس مخالف ندارن و فکر میکنن اولین و اخرینشون همون پسره،و اگر وابسته بشه و دلشو بهش ببنده خیلی روزای سختیو سپری میکنه تا فراموش کنه،برای پسر هم ممکنه اتفاق بیوفته که وابسته بشه و ..ولی اسیب بیشتر و دختر میبینه.خصوصا اگر پسره درستی نباشه و با دخترای دیگه ام باشه و وقتی این دختر بفهمه خب اوضاع خیلی بد میشه براش،و کلا این سن هنوز سنیه که تازه وارد دوران بلوغ شدن و دوره خیلی عجیبیه برای خود ادم،چه برسه به این که یک نفر دیگه ام وارد این دنیا کنی.و خب وقتی از این سن شروع به دوستی با جنس مخالف کنی بنظرم اینده جذابی نداره..،،

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
الان دیگه عجیب نیست بچه هام دارن خودمونو نگاه نکن که 😂🗿

خدایی ۱۱ ۱۲ سالگییی خیلی زوده😐اخه اینا چجور اشنا میشن اصن؟

خدایی ۱۱ ۱۲ سالگییی خیلی زوده😐اخه اینا چجور اشنا میشن اصن؟

واسه سرگرمی میرن تو رابطه دیگه 😂

آشنایی فکر کنم تو پارکی جلو مدرسه ای چیزی کاری نداره اونی که زیاده پسره 🗿

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ن عزیزم زیر ۱۸ سال وارد رابطه ی احساسی نشو.

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨

بیخیال بابا مثلا چ سودی به حال آدم داره ی پسر بچه رو تحمل کردن و مدام زیر گوشت ضر بزنه آدم شوهرشم ب زور تحمل می‌کنه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خیلی اسیب داره،اگر اون دختر وابسته بشه،به معنای واقعی نابود میشه چون اون سن درک درستی از ارتباط با ج ...

مرسی گلم

متاسفانه الان بچهای سن کم زودتر وارد این روابط میشن

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것