2777
2789
عنوان

دوس پسر نداشتن عجیبه🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 52 پست
خواهر من تو اینستا و سایت های مختلف عادی سازی میکنن این روابط رو مثلا کلیپ هایی که دختر پسره با هم ه ...

چرا یک دختر ۱۱ ۱۲ ساله باید اینستا و اینجور پیجارو داشته باشه اخه،این کوتاهی پدر مادراست که هیچ کنترلی روی گوشی و خود بچه هاشون ندارن......

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
واقعا همینطوره 😂دختر خاله دارم مژه هاش خیلی بلنده بعد مژه های داداشش بلندتره البته هردوشون بچن دختر ...

خدایاا😂😂باز این خوبه.من پسرخالم فکر کنم ۱۰ کیلویی مژه داره باز خواهرش نسبتا مژه هاش کم پشته ایننن خیلی ادم میسوزه🤣

بخدا😂😂 ایشالا که نمیشی😁😁

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چی وقتی با کسی نیستیم چرا باید اینطوری شه

اگر بتونی کنترل کنی ک نری باکسی یاانتخاب درست داشته باشی ک اره

اماخب من خیلی دیدم دخترای خوبی ک جذب پسرای مزخرف میشن چون ی خلا این تووجودشون

فقط باید کنترلش کنید

چه خوب.الان خودت نتیجه شو میبینی🙂🤝

من اینستا دارم ولی خدایی رعایت میکنم،البته ناگفته نماند که با مادرگرام مشترک استفاده میکنم😂و نصفش پیج اشپزی و مدل لباسه🗿🤣

وای من به زودی صاحب یه دختر میشم دلمم نمیخاد بره تورابطه اونم توسن وسال کم که قلبشو بشکنن ویاخدایی نکرده بلاملایی سرش بیاد دوست هم ندارم حس کنه من نگهبانش هستم واون زندانی ما...بهش میگم من واسه تشکیل قلبت از۵هفتگی یا۸هفتگیم هرلحظه وهرثانیه التماس خداروکردم وقتی قلبت درست شد پدرت یه گوسفند زد زمین .حالا نزار یکی تو دوثانیه بشکنه بره۹۹۰😂

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
🤣🤣😂

چرا میخند؟:/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
از تکپر گفتنت خوشم امد الهی که بختت بازوقشنگ باشه

قربون دوست مهربونم 

انشالله همیشه لبات بخندن😂🦦🤍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○