2777
2789

برا ما زنگ نمیزنن مادر و خواهر داماد حضوری میرن 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا جدیدن اطرافمون هرکی عروسی میکنه قبلش جواب مثبتشو داده و بعد خانوادش در جریان قرار میگیرن😂

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

اول ک‌ خوانواده داماد میان بعد ک صحبتاشونو کردن هر وقت خوانواده  داماد تماس گرف جواب میدن مثلا اگر یه هفته بعد‌خوانواده داماد زنگ‌بزنه بله رو‌میدن یا اگر زنگ نزنن ما زنگ میزنیم میگیم یه شب تشریف بیارید برا شام بیشتر اشنا بشن 

من به شخصه با ازدواج سنتی مخالفم 

به خانواده امم گفتم با هر کی از طرف کسی معرفی شه ۶ ماه بدون هیچ تشکیلات و مقدمات و خرجی رفت و امد میکنیم مشاوره قبل ازدواج میریم ازمایشای روان و جسمی میدیم هر دومون بعد میتونیم اعلام رسمی کنیم که نامزدیم 

من تو مورد ازدواج خیلی سخت گیرم نمیتونم با ی هفته و ی ماه شناخت برسم...

هر چقد اسم زدم خطا داد اخرش چشامو بستم تن تن زدم رو کیبورد نتیجه اش شد اسمم😐😂                     کابری دوممه با شماره تلفن دیه ام اون یکی کاربریمو معلوم نشد چی شداصن😐 ی جک بگم خالی نرم😐 ی  مرده میخوره ب نرده ولی برنمیگردهههه در اشتباهی مییمیره😞😩🖤       نمیدونم چی تو مغزم گذشته که این چیزا رو تو بیوگرافی نوشتم😔✨

بعد از اولین جلسه خواستگاری اگه از لحاظ ظاهری و معیارهای پایه ای زندگی با هم اوکی بودین میرین تو دوره آشنایی (منظورم صیغه یا عقد نیست) یه دوماه یا شایدم بیشتر باهم میرید بیرون تا اخلاقیاتتون رو بفهمید ، اگه یه مسافرت هم برید دیگه کامل طرف رو میشناسید ، این مسافرته خیلی خوب نشون میده،  البته مسافرت همراه با خانواده ها

آقا هستم 🙏🏻