2777
2789

بعد از ۱۰ روز تاخیر پریود علائمش داره میا سراغم هرماه خوشال میشم که بچه ای درکاره ولی میخوره ذوقم دوماهه تاخیر میفته تو پریودم اون ماه ۴ روز این ماه ۱۰ روز ولی نمیرم سمت بیبی چک چوم میدونم بچه ای درکار نیس ولی میترسم برم دکتر چون هیچوقت سابقه اینقدر تاخیر نداشتم قبلا تنبلی تخمدان داشتم میترسم برم بگ بترشدم و شدید شده یا مشکل دیگ بوجود اومده دلم میخوا خودم بکشم قبلا هیچ انگیزه ای واس زندگی نداشتم و به فکر خودکشی ولی جراتشو نداشتم و ندارم گقتم شاید باازدواج انگیزه بگیرم ولی افتادم تو یه شهرستان که نه تفریحی نه امکاناتی هیچ بتر افسرده شدم بچه دارم ک نمیشم کلا هیچ انگیزه ای ندارم برا ادامه کاش جرات خودکشی پیداکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردیت سخت بود ازدواج کردی افتادی توی یک چالش بچه،میخام بگم اگه حالتو ریشه ای خوب نکنی حتی اگه بچه بیاد یجوری میشه که اذیتت میکنه خدای ناکرده وحالت بدترمیشه،این چرخه باطل روقطع کن،اول حالتو خوب کن که وقتی بچه اومد یک بچه بدون دردسرباشه،حالت بد باشه حتی اگه بری مرحله بعد بدترمیشی

لایک نکن

انشالله بزودی دامنت سبز بشه عزیزم🥰

مطمئن باش باردار میشی و نی نی رو بغل میکنی.

اما مثل من عجول نباش 

من اینقدر استرس کشیدم واسه بارداری.

۲ سال تو مطب دکترا بودم.

الان شکر خدا ۲ تا بچه دارم.

و وقت سر خاروندن ندارم و کسل و بی حالم.

دلم لک زده واسه یک روز بدون دغدغه زندگی کردن😅

ولی نمیشه دیگه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
چند وقته تو اقدامی ؟ مشکلت چیه عزیزم؟

۴ ماه آخرین بار ک سونو رفتم گفت تنبلی دارم دیگ سونو نرفتم فقط چکاپ قبل بارداری دادم و دوماه اینوفولیک و فولیک اسید خوردم ولی نشده قبلا تاخیر نداشتم توپریود ولی الان دارم حتما مشکل جدید واسم بوجود اومده باید برم باز دکتر ببینم چی میگ دلم نمیخواست برا بچه بخوام دائم مطبارو بالا پایین کنم ولی انگار باید بیفتم منم تواین راه

من ۴ ماهه اقدامم نشده

ببخشید ولی خندم گرفت🤣🤣🤣

تازه ۴ ماهه؟

تا ۱ سال طبیعیه.

بعدش باید دنبال راهکار باشی.

صبور باش جاااانم

با این صبر کمت بعدا بچه داری بران سخت میشه.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
۴ ماه آخرین بار ک سونو رفتم گفت تنبلی دارم دیگ سونو نرفتم فقط چکاپ قبل بارداری دادم و دوماه اینوفولی ...

۴ ماه که خیلی زوده . تا یکسال طبیعیه اگه زیر ۳۵ سالی ... من فکر میکنم بیشتر مشکلت روحیه ات باشه