2777
2789
عنوان

خدا بهم بچه نمیده انگیزه ندارم برا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 54 پست
ببخشید ولی خندم گرفت🤣🤣🤣تازه ۴ ماهه؟تا ۱ سال طبیعیه.بعدش باید دنبال راهکار باشی.صبور باش جاااانمبا ...

اخه سنم کم نیست دست دست کنم بعدم بیماری دارم تنبلی تخمدان سالم ک نیستم بگم هرموقع شد،شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بزودی دامنت سبز بشه عزیزم🥰مطمئن باش باردار میشی و نی نی رو بغل میکنی.اما مثل من عجول نباش م ...

من کلا تو مجردی هم زندگیم بی انگیزه بود گفتم ازدواج کنم بهتر میش ک چالش های بچه اینام اضافه شد ب حال خراب قبلم

من ده سال بزرگترم . ولی امید دارم باز هم . برو یوگا و پیاده روی جواب میگیری

شاید باورت نشه اونقدر ک من سبک زندگیمو بخاطر این تنبلی تخمدان سالم گردم هیچ کس نکرده ولی انگار ن انگار

اخه سنم کم نیست دست دست کنم بعدم بیماری دارم تنبلی تخمدان سالم ک نیستم بگم هرموقع شد،شد

اول اینکه سنتون خیلی ام خوبه

دوم اینکه منم تنبلی تخمدان داشتم و شوهرم مشکل اسپرم داشت و واریکوسل عمل کرد.

شما کاملا سالمی. تنبلی تخمدان دور از جون جزام و سرطان نیست که حل نشه.

گرمیجات بخورید

گوشت گوسفند و ارده و خرما و مغزیجات و ویتامین د۳ بخورید.

ورزش کن و پیازدرمانی کن. تو نت کامل توضیح داده.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
شاید باورت نشه اونقدر ک من سبک زندگیمو بخاطر این تنبلی تخمدان سالم گردم هیچ کس نکرده ولی انگار ن انگ ...

میگم نه .‌‌‌‌..‌ چون استرس رو داری اونم اصلی‌ترین فاکتوره تو این مشکل ... خودم درگیرش بودم 

اره ‌‌‌‌‌... تا یکسال طبیعیه عزیزم . تازه هنوز خیلی فرصت داری .‌‌ بنظرم استرس داری

من انگیزه ندارم برا زندگی تو یه شهرستانم ک نه تفریح دارم نه موقعیت شغلی مناسب صبح تا شب توخونه از بیکاری و تنهایی داغون میشم میگم حتی بچه بیا یزره انگیزه بگیرم از تنهایی دربیام

اول اینکه سنتون خیلی ام خوبهدوم اینکه منم تنبلی تخمدان داشتم و شوهرم مشکل اسپرم داشت و واریکوسل عمل ...

من بخاطر این بیماریم ۴ ساله تمام اصلاح سبک کردم سالم خوری درست خوابیدن و... شنیده بودم اصلاح سبک جواب میده رو این بیماری ولی انگار دارم بتر میشم جابهتر تازه پریودهایی ک باوجود این بیماری منظم بود داره نامنظم میش ینی بتر دارم میشم

من کلا تو مجردی هم زندگیم بی انگیزه بود گفتم ازدواج کنم بهتر میش ک چالش های بچه اینام اضافه شد ب حال ...

کاملا با گوشت و پوست و استخوان درکت میکنم.

پس اول از زندگیت لذت ببر. از دونفره بودنتون و عاشقانه هاتون.

منم مثل شما بودم و حوصله بچه های طفلکیم رو ندارم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
من انگیزه ندارم برا زندگی تو یه شهرستانم ک نه تفریح دارم نه موقعیت شغلی مناسب صبح تا شب توخونه از بی ...

منم تا قبل ازدواجم مرد بیرون بودم و زن خونه ..‌ مستقل بودم و همه جا میرفتم .الان شدم یه زن خانه دار و بیکار ... خودت باید اول به خودت انگیزه بدی .‌‌.‌ اونجا باشگاه که داره دیگه؟؟