2777
2789
عنوان

خدا بهم بچه نمیده انگیزه ندارم برا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انگیزه ندارم برا زندگی تو یه شهرستانم ک نه تفریح دارم نه موقعیت شغلی مناسب صبح تا شب توخونه از بی ...

من خودم کیک درست میکنم و فیلم می بینم و  با کارهای خونه سرگرمم..‌ تازه میتونی عضو کتابخونه بشی کتاب بخونی ذهنت آروم میشه 

من بخاطر این بیماریم ۴ ساله تمام اصلاح سبک کردم سالم خوری درست خوابیدن و... شنیده بودم اصلاح سبک جوا ...

نگرانی و استرس اولین سم برای بارداریه

بعدم جابه جایی پریود علایم خوبیه برای باردار شدن.

فقط بیخیال باش و از زندگی لذت ببر اونوقت ببین چقدر سریع باردار میشی.

فقط میدونم واسه بچه ای که هنوز نیومده اینقدر حرص نخور چون بیاد باید توان داشته باشی

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
چجور کنترل کردین تنبلی رو

من متفورمین و ورزش و ویتامین د۳ و گرمیجات و سبزیجات خوردم.

استرس رو از خودم دور کردم

پیاز درمانی کردم.

راستی من و همسرم روزی یه قاشق مرباخوری عسل و دارچین میخوردیم. دستورش توی نت هست. عالی بود

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
نگرانی و استرس اولین سم برای بارداریهبعدم جابه جایی پریود علایم خوبیه برای باردار شدن.فقط بیخیال باش ...

چقدر حرفات رو قبول دارم ... من خودم خیلی دوست دارم  بچه دار بشم.شوهرم بچه داره ولی بخاطر خودم دوست دارم . ۳۹ سالمم هست  ولی در عین حال سپردم به خدا... 

نگرانی و استرس اولین سم برای بارداریهبعدم جابه جایی پریود علایم خوبیه برای باردار شدن.فقط بیخیال باش ...

شاید اگ دلخوشیام تو زندگی زیاد بودن اینقدر به بچه فکر نمیکردم

شاید اگ دلخوشیام تو زندگی زیاد بودن اینقدر به بچه فکر نمیکردم

ببخشید که اینو میگم این حرف کلی هست ولی تا وقتیکه خودمون حالمون تو زندگی خوب نباشه بهتره یکی دیگه رو به این دنیا دعوت نکنیم

چقدر حرفات رو قبول دارم ... من خودم خیلی دوست دارم بچه دار بشم.شوهرم بچه داره ولی بخاطر خودم دوست د ...

عزیییزدلم ممنونم ازت

انشالله بزودی دامنت سبز میشه🥰😍

مطمئن باش وقتش نشده. ولی بزودی اتفاق میوفته