2777
2789
عنوان

خواهرم پیش شوهرش

832 بازدید | 40 پست

من بزرگترم و مجرد

اون پیش شوهرش گاهی حرفای بهم میزنه که اعصابم و خورد میکنه

امروز میگه ابروهات و شونه کن. من شونه تو کیفم اضافیه میدم یکی بهت

منم گرمازده شده بودم حال نداشتم با این حال نشسته بودم پیششون تا ناراحت نشن

خودم و زدم به نشنیدن. مجدد ۲ ساعت بعد تکرار کرد

گفتم باشه یه بار گفتی تموم کن

باعث میشه گاهی شوهرش یه جور نگاه کنه. یا به خودش اجازه بده یه وقتایی بد باهام حرف بزنه.

من ابروهامم مرتب بود فقط کمی حال نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهرت  تذکر بده و اصلا باشوهرش حرف نزن و تحویلش نگیر  

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

عزيزم كوچكترا يه مشكل بزرگ دارن، خيلي سطحي به مسائل نگاه ميكنن و بيفكرن 

به نظرم از روي قصد اين حرف و بهت نزده 

اگه اخلاقياتش اذيتت ميكنه زياد پيششون نشين ( مخصوصا وقتي همراه شوهرش است، تنها بود كنارش بشين و صحبت كنين)،

عزيزم كوچكترا يه مشكل بزرگ دارن، خيلي سطحي به مسائل نگاه ميكنن و بيفكرن به نظرم از روي قصد اين حرف و ...

یه بار نیومدم پیششون

به مامانم گفته بود ما اونروز خیلی ناراحت شدیم کع اون نیومد پیشمون همش شوهرم میگفت چیکار کردیم ناراحت شده...

بعدم بهم میگفت شوهرم انگار از درون خالی شده بود و شدید ناراحت بود

گفتم شما ادمین ما از سنگیم