2777
2789

من فکر کردم با خودم گفتم شاید راه حل خوبی باشه پس اگه موافقین بیاین واسه بالا رفتن اعتماد بنفسمون اینکارو کنیم 

بیایم ویژگی هایی فیزیکی که ازشون بدمون میادو بگیم و در مقابلش ویژگی های خوبی که داریمو حتی جزئی ترین اجزای بدنمونو بیان کنیم و راجبش شکرگذار باشیم و در نهایت ببینیم اون چیزی که ما دوستش نداریمو یکی دیگه ارزو داشتنشو داره پس خوشحال باشیم از داشتنش.🫶🏻

مثلا خودم 

دماغ گوشتی و بزرگی دارم اندامم خیلی لاغره و لبای باریک و کوچیکی دارم و پوست صورتم سبزست

در عوض خداراشکر میکنم و خیلی خوشحالم که کمر باریک و شکم تختی دارم چشمام درشته و ابروهام پره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوشگلم

پوستم صااافه

موهام بور و بلنده

مژه هام بلنده

چشم و ابرو مشکی خوشگل

کیوتم

صدام قشنگه

فیسم مایسه

خلاصه خودمو دوس دارم

نقص هم دارم ک نقاصامم دوس میدارن😘

😘Thanks GOD 

بینیم یه کوچولو استخونیه اما چشمای قشنگی دارم

و خدارو بابتش شکرگزارم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
چرامیخوای خودتو گول بزنی اگه فکر می کنی صورتت نقصی داره درستش کن. الان متاسفانه عقل مردم به چشمشونه

خب خیلی چیزا با عمل هم درست نمیشه 

گول نمیزنیم فقط بعضی وقتا یه سری نقص وجود داره که واسه خیلیا جذابه 

مثلا خودم دندونام خرگوشیه تا الان فکر میکردم خیلی زشته مسخرست ولی وقتی میبینم بقیه عمدی اینکارو میکنن نظرم عوض شده و خیلی دوستشون دارم

دو سه تا جوش روی صورتم دارم و اینا اعتماد به نفسمو کم میکنهه :(((((((پوستم کاملا صافه چشای کشید و بی ...

آخ دختر گفتی جوش داغ دلمو تازه کردی    

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿