2777
2789

دلم گرفته و ناراحتم . میخوام یکی که وارد باشه فال برام بگیره خدا کنه باشه بین شما . 😢😢😢😢😢😢

آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت بیار فالت بگیروم   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

راستش یکی رو میشناسم که فالش درسته اما نمیخوامش اخه میگن از مرگ و زندگی تا چند سال دیگه رو میگه که میشه یه شکنجه روحی طولانی  منم نمیخوام خدایی نکرده از مرگ عزیزام باخبر باشم . من فقط میخوام فال اینروزا و چند روز ایندمو بدونم.

آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤
راستش یکی رو میشناسم که فالش درسته اما نمیخوامش اخه میگن از مرگ و زندگی تا چند سال دیگه رو میگه که م ...

مرگ وزندگی دست خداست   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
راستش یکی رو میشناسم که فالش درسته اما نمیخوامش اخه میگن از مرگ و زندگی تا چند سال دیگه رو میگه که م ...

من ازیکی ازایناکه باجن سروکارداره شنیدم که گفت ماهرچیزیوبگیم زمان مرگ رونمیتونیم بگیم؛چون فقط خداازوقتش خبرداره

احتمالا حضرت مسیح نیست ؟؟😂😂😂😂

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش