2777
2789

اولین قدم از پوشک گرفتن پوشک پسر نازم

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش با کمک من ی خونه ساخته که سرویس بهداشتی داره و همه ی اجزا رو با خمیر درست کردیم...خیلی لذت بخشه و ازم خواسته خرابش نکنیم...هدف برای آشنایی و نبود ترس از سرویس بهداشتی...

من اون موقع به بچه م گفتم اینجا (دستشویی، چاه دستشویی) خونه ی جیش و پی پیه. جیش و پی پی باید برن خونه شون وگرنه طاقت نمیگیرن اذیت میشن دلشون تنگ میشه. هربار هم می‌گفتیم هوراااا پی پی ها رفتن خونه شووون 😅😅😅😅

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من اون موقع به بچه م گفتم اینجا (دستشویی، چاه دستشویی) خونه ی جیش و پی پیه. جیش و پی پی باید برن خون ...

دقیقا...به اعتقاد بنده بایستی از یک‌سالگی تا دوسالگی پدر و مادر رو در سرویس بهداشتی در حال انجام ببینند و واکنش ما لبخند و شادی باشه، و نیز هروقت دوست داشت به سرویس ببریم و اجزا رو معرفی کنیم و گاهی بازی، مثلا بگیم ا آقا مهندس سیفون خرابه بدو درستش کنیم...و بعد با خمیر این تصویر رو بسازیم تا لذتش چند برابر بشه.و باقی مراحل...

دقیقا...به اعتقاد بنده بایستی از یک‌سالگی تا دوسالگی پدر و مادر رو در سرویس بهداشتی در حال انجام ببی ...

اینکه از همون اول آشناش کنی آره ولی اینکه ببینه رو ... نمی‌دونم یه جوره 🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اینکه از همون اول آشناش کنی آره ولی اینکه ببینه رو ... نمی‌دونم یه جوره 🥴

می فهمم سخته اما سن یک‌سالگی تا حدود دوسالگی هیچ مشکلی نداره عزیزم...

بچه من کلا از وقتی راه افتادم هرجا میرفتم همرام میومد همون سروییم میومد 😂😂😂

بسیار عالی...خیلی خوبه، آفرین...

بچه من کلا از وقتی راه افتادم هرجا میرفتم همرام میومد همون سروییم میومد 😂😂😂

بسیار عالی...خیلی خوبه، آفرین...